Dużo różności
MZ-50, K-50, DSC-W35.
fotki
dybon napisał/a:Proponuję by lista była dynamiczna
Fenol napisał/a:osoby do zabawy wybieramy na bieżąco.
Dużo różności
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
„Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski
YM124G, MX, Mz-5n, K-5II, K-3II
bakulik napisał/a:Czy dołączona przez poprzednika „wkładka” zostaje u wykonującego inspirowane nią zdjęcie
bakulik napisał/a:czy też wędruje do końca z aparatem i ostatecznie ląduje w jakimś muzeum?
bakulik napisał/a:Skoro informacja o niej ma się znaleźć w zeszyciku, to kolejne osoby i tak się o niej dowiedzą. Oczywiście pierwsza osoba będzie wiedziała najmniej, a ostatnia – najwięcej. Zupełna tajemnica pozostanie tylko dla osób nie biorących udziału w zabawie, ale czy takie w ogóle zaglądają do tego wątku? Może jednak nie wspominać w pamiętniku bezpośrednio o tym, co się dostało, aby niespodzianka była dla wszystkich?
Penteusz napisał/a:Miało nie być listy chętnych...
Penteusz napisał/a:ktoś bardzo dowcipnie może mi podesłać to cholerne kowadło
Dużo różności
To żadne zmartwienie, nadawca zabuli za przesyłkę, a Ty zyskasz solidny kawałek złomuPenteusz napisał/a:mogę się obawiać, że ktoś bardzo dowcipnie może mi podesłać to cholerne kowadło
X-T1
Dużo różności
Dużo różności
Cytata jak ktoś nie umie ładnie pisać, to drukowanymi niech kurde pisze
(...)
http://fanmario.flog.pl
YM124G, MX, Mz-5n, K-5II, K-3II
Dużo różności
rychu napisał/a:Miało nie być listy
MZ-50, K-50, DSC-W35.
fotki
MZ-50, K-50, DSC-W35.
fotki
dybon napisał/a:Selfi z aparatem i wkładką.
Fenol napisał/a:Każdy uczestnik proszony jest także o wykonanie selfika z aparatem (ale bez przedmiotu "wkładki" - to ma pozostać tajemnicą do samego końca zabawy!).
dybon napisał/a:Aparacik w drodze.
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
„Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski