K-5, K-3 III,, DA (HD 21, SMC 40, SMC 70) Ltd, , HD DA 55-300mm F4.5-6.3 ED PLM WR RE, 16-50 mm f/2.8 ED PLM AW, HD D FA 150-450mm F4.5-5.6, Samyang 14 1:2,8
Robert N napisał/a:Nie wiem jak w innych systemach, czy takie upgrady softu są za free ?
Kiedyś to były czasy ! Po drzewach się chodziło...
Kotlet`s professional photography
http://sebastianstoklosa.blogspot.com/
K-5, K-3 III,, DA (HD 21, SMC 40, SMC 70) Ltd, , HD DA 55-300mm F4.5-6.3 ED PLM WR RE, 16-50 mm f/2.8 ED PLM AW, HD D FA 150-450mm F4.5-5.6, Samyang 14 1:2,8
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Enzo napisał/a:Robert N napisał/a:Nie wiem jak w innych systemach, czy takie upgrady softu są za free ?
Do głowy by mi nie przyszło, żeby producent żądał za to kasę. Jest za duża konkurencja na rynku żeby podcinać gałąź na której się siedzi. Takie rzeczy jak darmowy edytor zdjęć, czy darmowa aplikacja do komunikacji z urządzeniami mobilnymi to jest standard. A tu czytam, że za softwareową funkcję samego aparatu producent każe płacić. Bez jaj.
Kiedyś to były czasy ! Po drzewach się chodziło...
Kotlet`s professional photography
http://sebastianstoklosa.blogspot.com/
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
K-3III, szkła 17 - 300 x 1,4 (stałki Pentax, zoomy S i T) i jakieś inne szpeje.
Michu napisał/a:Do pierwszych bezlusterkowców Sony można było dokupić funkcje - podwójną ekspozycję, filtry, zdjęcia poklatkowe, etc. Zresztą jest cały sklep z takimi aplikacjami. Tak więc to nie jest nic nowego, jak widać pomysł mikrotransakcji z gier wciąż jest żywy.
...żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam...
apemantus napisał/a:Na Opycznych, zdjęcia z K3III Monochrome. Kto jeszcze nie ma, może po obejrzeniu się skusi
https://www.optyczne.pl/1...C5%82adowe.html
Lynne: Co ci zamówić?
Ja: Stek...
Lynne: Nie powinieneś jeść mięsa. Kobiety lubią mężczyzn niezależnych, o silnej woli...
Ja: Lynne, ja robię zdjęcia Pentaksem i obrabiam je pod Linuksem...
Lynne: Dobra, to jaki ma być ten stek? Krwisty?
Samozwańczy kustosz oddziału muzeum klubu użytkowników pentax@pl
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();