savik napisał/a:
Ciekaw jestem czy robicie przeglądy typu "CLA" - "Clean, Lube, Adjust" w swoich aparatach i jeśli tak, to może podzielcie się ze mną informacją u kogo to można zrobić dobrze i "bez łaski". .
modern art = i could do that + yes, but you didn't
pozdrawiam,
dzerrry
Od dzisiaj tylko dwa Olympusy, Canon. Do Rollei-a przyssała się mała.
Nie odpowiadam na pytania techniczne na PW i w tematach
dzerry napisał/a:ile kosztuje CLA LXa w Harrows Technical?
"You need obsession, dedication and balls. You need to be different." M.Parr
Moje pstryki
"Jedyne, co może uratować śmiertelnie rannego kota – odezwał się kot – to maleńki łyczek benzyny – i, wykorzystując zamieszanie, przypiął się do okrągłego otworu w prymusie i napił się benzyny." OM-2n, T70
wojtekk napisał/a:Tarcie lustra czymkolwiek to _bardzo_ niedobry pomysł. Jest delikatniejsze niż pupcia niemowlaka. !
A czysciles kiedys lustro w lupce Peaka?guerilla napisał/a:Nieprawda.
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:A czysciles kiedys lustro w lupce Peaka?guerilla napisał/a:Nieprawda.W zyciu nie widzialem tak delikatnego szkla.
savik napisał/a:Niektórzy nawet nie chcą się podjąć zadania ani rozmawiać o cenie. Adam Bieniek, serwis w Krakowie na Czapskich, Pan Adamczyk z Wilgi.
Pozdrawiam,
Paweł
Brak Pentaxa w Pentaxie
Paffcio napisał/a:za kilka lat nikt w Polsce nawet nie rzuci spojrzeniem na nasze mechaniczne cacka
Pentax 645, MX, MZ5, Z1p, Ds, K-1, K-01, 750z, Q
wojtekk napisał/a:Swoją drogą, dowiedziałem się ciekawej rzeczy - że są dwie wersje MXów
Pozdrawiam,
Paweł
Brak Pentaxa w Pentaxie