zenza  Dołączył: 22 Kwi 2006
Podziękowanie dla użytkownika teta.
Witam!
Kupiłem uszkodzonego 28-70/4 z premedytacją od naszej forumowiczki Madika, aby go wyczyścić niestety okazało się, że ten brud zeżarł powłoki na soczewkach. Tu z pomoca przyszedł mi nasz następny forumowicz teta, który to odstąpił mi soczewki ze swojego rozebranego obiektywu z paroma dodatkowymi częściami- tu chciałbym mu podziękować serdecznie!!! Obiektyw działa a nawet o czym nie wiedziałem należy do tych co nie krecą mordką. Kosztował mnie 200 zł i parę wypitych razem z tetą piwek. :-B ;-)

dzerry  Dołączył: 01 Maj 2006
zenza, a zostaly Ci moze jakies bebechy? Potrzebuje prowadnice od zooma. Chetnie zwroce Ci te piwa w postaci paczki pelnej nadmorskich specjalow z Bielkowka, lub czegokolwiek tam sobie zazyczysz ;-)

dz.

Madika  Dołączyła: 20 Kwi 2006
Cieszę się, że dało się go reanimować :-)
Kupiłam go razem z MZ-10 i już taki niestety był; szkoda, ale ja nie miałam możliwości, żeby go naprawić.
pozdr, M.

zenza  Dołączył: 22 Kwi 2006
dzerry,
Musiałbyś zapytać się tety o tą prowadnicę. A w którym miejscu przymocowana jest ta prowadnica, bo jeśli do obudowy, to musiałbym się do naprawiającego pofatygować u niego została.
Madika,
Przepraszam za pomyłkę z Twoim pseudonimem, przeglądałem "moje Allegro" i zasugerowałem się tamtym pseudo.:)

Madika  Dołączyła: 20 Kwi 2006
nie ma sprawy! ;-)
ja też powinnam podziękować - Panagor sprawuje się świetnie :-D
pozdr, M.

dzerry  Dołączył: 01 Maj 2006
zenza napisał/a:
A w którym miejscu przymocowana jest ta prowadnica, bo jeśli do obudowy, to musiałbym się do naprawiającego pofatygować u niego została.
Skontaktuje sie z majstrem i dowiem sie o co dokladnie mam pytac ;-)

dz.

teta  Dołączył: 28 Kwi 2006
Cieszę się, że wszystko działa. Życzę wielu radosnych chwil spędzonych z przywróconym do życia szkiełkiem :-D

Skocz do: