ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
790sw jest świetny, gorąco polecam :)TomekG napisał/a:Mam jeszcze Canona S1 - kupilem do niego obudowe podwodna w UK na eBay, niestety tradycyjnie chyba zap.. na poczcie, bo to było miesiac temu a jeszcze nie dotarła - i nie dotrze pewnie. A poniewaz nie mam juz za bardzo czasu przed wyjazdem na ryzyko przesylek nawet w PL, szukam czegos w sklepie.
Ale mimo to Pentaxy z serii W bardzo mi sie spodobały i uwazam ze to swietne rozwiazanie.
Jak nie znajde pentaxa, to bede ZMUSZONY kupic olympusa (skłaniam sie ku 790sw), bo tylko to ustrojstwo mozna dostac normalnie jak czlowiek w sklepie :)
Dziekuje za pomoc.
Tomek.
Admin - olympusclub.pl
TomekG napisał/a:Mam jeszcze Canona S1 - kupilem do niego obudowe podwodna w UK na eBay, niestety tradycyjnie chyba zap.. na poczcie, bo to było miesiac temu a jeszcze nie dotarła - i nie dotrze pewnie.
CytatA poniewaz nie mam juz za bardzo czasu przed wyjazdem na ryzyko przesylek nawet w PL, szukam czegos w sklepie. Ale mimo to Pentaxy z serii W bardzo mi sie spodobały i uwazam ze to swietne rozwiazanie. Jak nie znajde pentaxa, to bede ZMUSZONY kupic olympusa (skłaniam sie ku 790sw), bo tylko to ustrojstwo mozna dostac normalnie jak czlowiek w sklepie :)
Pozdrowienia
Sylwek
ME Super black, M 28/2.8, M 50/1.4, M 50/4 macro, M 75-150/4
A
Minolta Hi-matic F