Pozdrawiam
Michał
K10D+Sigma10-20+Pentax50-135
Manfrotto055XProB+804RC2
| Samsung GX-1S | Nikon D300 | mała szklarnia | statyw GoldPhoto YH-324 | Kata 3N1-30
nie przesadzajTok'Ra napisał/a:Z reguly eliminuje sie konkurencje i lepsze pomysly
Ż jest P... p.
Kfan napisał/a:Tok'Ra ale po co kadrować ?
Przecież nie kadr tu oceniamy tylko techniczne aspekty.
| Samsung GX-1S | Nikon D300 | mała szklarnia | statyw GoldPhoto YH-324 | Kata 3N1-30
Ż jest P... p.
szukam fajnego cytatu
Pare obiektywow, jakies tam body, filtry i statyw
Zapraszam do galerii: http://picasaweb.google.pl/Mad78s/
Wiesz co? Odechciewa mi się. Przez takich, jak ty. I choćbyś wsadził i tysiąc emotek do swojego posta, to mniej buraczany on nie będzie.Tok'Ra napisał/a:Z reguly eliminuje sie konkurencje i lepsze pomysly
Co ty chrzanisz? Załóż sobie własny konkurs i tam się udzielaj.Tok'Ra napisał/a:Szkoda, ze traktuje juz to jako ciezka prace i obowiazek...
Na początku, rzeczywiście takie założenie było. Ale wierz mi - śledzę konkurs od pierwszego odcinka (dziwne, nie?) :) - i tak sie nie da. Powodów jest kilka:Adam Sławomir napisał/a:Tylko wydawalo mi sie, ze zalozenie jest takie, ze bedziemy sie bawic na fotach, ktore w jakis sposob sa "wymagajace".
I to jest słuszna koncepcja.Adam Sławomir napisał/a:Postaram sie wybrac jakiegos PEF'a od czasu do czasu i zostawic dla RC..
Chciałem tylko przypomnieć, że w poprzednim odcinku bez mrugnięcia okiem puściłem dwie prace reguły łamiące - jedną z ramką, drugą ze skorygowaną perspektywą. Ale - wyciachanie połowy obrazka, to co innego. Poza tym, autorzy tych prac, z tego co pamiętam, są względnie "nowi" w czelendżu, nie każdy musi wiedzieć wszystko.zorzyk napisał/a:Jarek nie puścił skadrowanego zdjęcia, i dobrze zrobił, bo każdy wyłom od reguł, to wyłom reguł.
Parowóz, widziałem parowóz!!!
Pozdrawiam
Waldek
MX, Z1-p, K10D, K-7, K-3, K-1
Jarek Dabrowski napisał/a:
Jedno, czego mi brakuje, to jakichś przykładów stricte studyjnych, "sterylnych".
Pare obiektywow, jakies tam body, filtry i statyw
Zapraszam do galerii: http://picasaweb.google.pl/Mad78s/
Musiałbym sprawdzić limity na serwerze...Adam Sławomir napisał/a:Hehe, moze Dtox by czasem podeslal rawa ze swoja modelka
Na mur beton, to wina współpracy AMD z ACR.valdis62 napisał/a:Ale te artefakty w zieleni zupełnie mi umknęły. Może to znów wynik współpracy AMD i ACR-a.
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
Ż jest P... p.