Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
Mnie coś nie wyszło z tymi próbkami. Będę chyba musiał ponownie wybrać się do Ciebie na testy.Cześ napisał/a:a już myślałem, że będzie test rimex'owych szkiełek... jestem zawiedziony
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
Łatwo ci mówić. Jak byłem ze Zdano, to mu coś zrobiłem z samochodem. Pewnie dlatego się nie odzywa . A co do odwiedzin, to na pewno się pojawię. Tylko to większa wyprawa. Musze kogoś skołować z wozem .Cześ napisał/a:argawen, przyjeżdżaj!
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
argawen napisał/a:Pewnie dlatego się nie odzywa
Pozdrawiam
Krzysiek
ME-F; Z-20; K-1
AF 35-70/2.8; DA 10-17/3.5-4.5; FA 24-70mm f/2,8 ED SDM; FA PZ 28-105/4-5.6; T 70-200/2.8; FA 80-320/4.5-5.6; FA 31/1.8; Helios 85/1.5; D-FA 100mm f/2.8 macro
AF-540FGZ, AF160, Winder ME-II
Jakieś takie strasznie rozmyte były. Miałem przez pomyłkę ustawione w menu ostrość i kontrast na minus. Dlatego chce porobić jeszcze sample.Zdano napisał/a:Co Ci nie wyszło z próbkami?
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
Rower mam. Nawet wypasiony, ale dawno nie jeździłem. Nie wiem, czy bym wrócił do domu. Raczej moje ciało leżało by w rowie wyjadane przez sroki. Dam ci znać telefonicznie, kiedy się pojawię.Cześ napisał/a:Ja czasem jak mnie coś nawiedzi to śmigam do roboty na rowerku.
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
jeszcze z 1,5 roku temu, to byłoby nic. Ale teraz to raczej mega zakwasy i w konsekwencji zgon .Cześ napisał/a:20 km w jedną stronę więc jeszcze nie najgorzej
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
Obiecuje sobie tak od roku. Miałem poważny upadek na rowerku( skakałem sobie na hopkach i....), więc może przez to odkładam to na później.Cześ napisał/a:Po miesiącu wyprawa do Rimex'u to będzie niedzielny spacerek.
Szkoda TIRaMichu napisał/a:Może wcześniej wpadłbyś pod TIRa
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki