nadpit  Dołączył: 18 Maj 2007
oryginalny akumulator D-LI50 za 99PLN
Witam, na Allegro akumulator jak w temacie, przyjechał i jest to oryginał.
Kupiony na aukcji numer 248511722 w firmie:
P.W. DIGITAL
60-161 Poznań
ul. Jawornicka 8/1
biurowiec POZTEL

tel.: (061)8604-126 w godz 10-17
tel.: 0501-508-587

Komunikator:
GG #1681816

Polecam wszystkim zainteresowanym
Pozdrawiam

5pirit  Dołączył: 11 Wrz 2007
Nie ten dział. Giełda jest od tego ...

argawen  Dołączył: 19 Kwi 2006
nadpit, dostałeś ? Bo ja zamówiłem, zapłaciłem i czekam od poniedziałku.

piotr_luk  Dołączył: 14 Kwi 2007
argawen napisał/a:
zapłaciłem i czekam od poniedziałku.
argawen, cierpliwość jest wielką cnotą, ale od poniedziałku to troszkę przydługawo

Samp  Dołączył: 23 Kwi 2006
Dzięki, nadpit za namiary, też zamówiłem :D

screwdriver  Dołączył: 22 Mar 2007
nadpit, dzięki, też sobie jeden zakupiłem.

tref  Dołączył: 05 Wrz 2006
nadpit, o co chodzi? Chcesz sprzedać? Chcesz dać namiary, żeby inni kupili? Napisałem na PW.

tref, chyba info chciał zapodać

Samp  Dołączył: 23 Kwi 2006
Tak, to są namiary na aukcję na Allegro, gdzie można dostać już tylko JEDEN oryginalny akumulator...

nadpit  Dołączył: 18 Maj 2007
Przepraszam za milczenie, ale chwilowo mam sporadycznie dostęp do netu. Przepraszam, że w tym dziale ale nie bardzo wiedziałem gdzie napisać o możliwości kupienia tego akku.
Oczywiście miała to być tylko informacja o firmie (aukcji) gdzie można nabyć taki oryginał w cenie 99PLN (na allegro kiedyś były akku firmy Hahnell (nie jestem pewien czy tak się pisze).
Akumulator wylicytowałem we wtorek wieczorem, a w środę zadzwoniłem i dopytałem czy wyślą mi w miarę szybko (za zaliczeniem pocztowym) i wczoraj do mnie dotarła przesyłka (aż się zdziwiłem że tak szybko).
Nie zapytałem niestety czy mają tego więcej niż na aukcji.

nadpit napisał/a:
Akumulator wylicytowałem we wtorek wieczorem, a w środę zadzwoniłem i dopytałem czy wyślą mi w miarę szybko (za zaliczeniem pocztowym) i wczoraj do mnie dotarła przesyłka
Dziwne, bo ja zapłaciłem w poniedziałek. A przesyłki nie ma.

Ile płaciliście za wysyłkę? Na stronie aukcji nie ma informacji, a na email nie bardzo mogę się doczekać.

screwdriver napisał/a:
Ile płaciliście za wysyłkę? Na stronie aukcji nie ma informacji
Oni nawet na telefon nie odpowiadają. Płaciłem 7 zł przy przelewie. Ale na razie od poniedziałku nic nie dostałem :evil: . Info o kosztach przesyłki jest po prawej stronie, tylko trochę nizej ( na wysokości tekstu o zakupie na raty).

argawen, dzięki, jednak mam coś ze wzrokiem :) Kasę im przeleję i będę cierpliwie czekał. Cena dobra, więc myślę że warto.

Fafniak  Dołączył: 19 Kwi 2006
screwdriver napisał/a:
argawen, dzięki, jednak mam coś ze wzrokiem :) Kasę im przeleję i będę cierpliwie czekał. Cena dobra, więc myślę że warto.
??????? moze jednak kase przelej dopiero jak argawen, dostanie to za co zaplacil...? :roll:

Fafniak, nadpit dostał, więc wierząc w dobroć i uczciwość ludzką przelałem kasę :-) Może naiwny jestem... Jeśli aku nie dotrze, to się zmówię z argawenem i po strzeleniu sobie :-B odwiedzimy sprzedawcę. Jak to nie pomoże - wyślemy Wanię i jego czeczeńców.

Fafniak napisał/a:
moze jednak kase przelej dopiero jak argawen, dostanie to za co zaplacil...? :roll:
Niby nadpit, dostał. Jestem tylko ciekaw, jak płacił ?

screwdriver, na razie i tak się skończyły. Więc poczekaj na info ode mnie, czy dostałem. Wcześniej kupowałem tam Tamrona i także musiałem dopominać się o przesyłkę.

Pod inna ich aukcją jest taki dopisek:
Dodano 2007-09-23 22:09
uwaga: od dnia 24.09-02.10 przebywamy na urlopie!!! Nie ma możliwości odbioru osobistego w tych dniach w sklepie!!!!
zamówienia złożone przez allegro realizowane są na bieżąco.
pozdrawiamy DIGITAL24.PL
KONTAKT 0501-508-587

argawen, przelałem kasę od razu po Twoim poście. Trzeba być optymistą :)

piotr_luk napisał/a:
Pod inna ich aukcją jest taki dopisek:
Dodano 2007-09-23 22:09
uwaga: od dnia 24.09-02.10 przebywamy na urlopie!!! Nie ma możliwości odbioru osobistego w tych dniach w sklepie!!!!
Na tej aukcji tego nie było. Poza tym, nie chcę odebrać osobiście :-) .
screwdriver napisał/a:
wyślemy Wanię i jego czeczeńców
Znałem kiedyś dwie Czeczenki :mrgreen: . Ale wyemigrowały dalej. Świetne żarcie robiły.

[ Dodano: 2007-09-29, 20:08 ]
screwdriver napisał/a:
Trzeba być optymistą :)
Oszukać, to raczej nie oszukają. Co najwyżej będę dłużej czekał.

Skocz do: