Mertz  Dołączył: 24 Kwi 2006
Reklama Pentax'a w TV???
Dzisiaj moi znajomkowie z pracy przynieśli mi takąo to wiadomość - że w TV (nie wiem który kanał) pokazała się reklama Pentax'a. Ludzie!!! - REKLAMA PENTAX'A!!! Podobno chodzi o K100.
Czyżby przyszło mi dożyć naprawdę rewolucyjnych czasów? ;))

ThomFoto  Dołączył: 07 Lis 2006
zaraz tam rewolucyjnych. Marketingowcy skąpili na reklamie cały rok to musieli jakoś kasę wydać przed końcem roku :mrgreen: co by im budżetu nie przycieli na 2008.

vesper  Dołączyła: 19 Gru 2006
Już był taki wątek. Pentagram chyba zakładał.

forestowy
[Usunięty]

ThomFoto  Dołączył: 07 Lis 2006
swoją drogę reklamować Pentaxa w TV mając w ofercie tylko 2 (słownie: dwa), a i to leciwe i w zasadzie oddawane po cenie wyprzedaży body?. Nieznane są drogi jakimi chadza dział reklamy w tej szacownej firmie :-(

jaad75  Dołączył: 07 Paź 2006
ThomFoto napisał/a:
swoją drogę reklamować Pentaxa w TV mając w ofercie tylko 2 (słownie: dwa), a i to leciwe i w zasadzie oddawane po cenie wyprzedaży body?. Nieznane są drogi jakimi chadza dział reklamy w tej szacownej firmie :-(

Że reklamy w PL ukazały się dopiero teraz, to może i dziwne, ale jest w końcu okres przedświąteczny... Natomiast to, że niespełna roczne i niespełna półroczne body uważasz za "leciwe", to trochę śmieszne jest...

Pentaxowiec  Dołączył: 27 Sie 2007
na youtube znalazlem tylko taka chyba amatorska zrobiona z fascynacji do nowego sprzetu (Pentax Optio E10)
Pentax Optio E10 commercial

Skocz do: