K100D Super KIT + Tamron 28-75/2.8
Nie powinna. Kasetka potrafi więcej wytrzymać.piotreksu napisał/a:wilgoć występująca w powietrzu po deszczowej pogodzie
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
Najlepiej chyba w ogóle nic nie robić: nie odpalać, nie wykręcać obiektywu, nie zmieniać baterii,nawet wcale nie wyjmować z torby, zanim się nie ogrzeje (wolę nie sprawdzać, co może w środku napsocić skraplająca się para wodna).bEEf napisał/a:przestrzegam zasady, żeby po przyjściu z mrozu do ciepłego pomieszczenia nie odpalać od razu sprzętu, dać mu co najmniej kilkanaście minut na wygrzanie.
Jak na strychu: jakieś puszki, parę słoików i trochę innego badziewia.
A w kącie album z jakimiś fotkami
D700
kto pragnie wykonac dobre zdjecia, ten musi zrobic ich duzo
canon
mx.silver.50/1,7
wkt napisał/a:tym pisze.
Stachu napisał/a:Najlepiej to by było jeszcze na dworze aparat szczelnie zapakować w worek foliowy.
kto pragnie wykonac dobre zdjecia, ten musi zrobic ich duzo
canon
mx.silver.50/1,7
CytatNajlepiej to by było jeszcze na dworze aparat szczelnie zapakować w worek foliowy
lukasz b napisał/a:ja bym zapakowal w worek/folie aluminiową...
szkło w połowie pełne
bEEf napisał/a:lukasz b napisał/a:
ja bym zapakowal w worek/folie aluminiową...
...i do piekarnika
szkło w połowie pełne
SV, SP, MEsuper, P3, K-5, DA 35/2.4, DA 18-135, SUPER-TAK 35/3.5, 55/1.8, 135/2.5, smc-M 28/3.5, 50/1.4, 1.7, 2, smc-A 50/1.4, 1.7, 2,
S 10-20 EX, S 17-70, T SP 28-75/2.8, T70-200/2.8, T 75-300 LD, T 2x Pz-AF BBAR MC7
AF-540FGZ
No i się wydałoCytatPiotruśP, Ty chyba nie za wiele interesujesz się fotografią.
szkło w połowie pełne
Jak na strychu: jakieś puszki, parę słoików i trochę innego badziewia.
A w kącie album z jakimiś fotkami
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką