Dołączył: 26 Sie 2007Polska, cóż, to nie Śląsk, ale też tam ładnie, A. Sapkowski, "Boży wojownicy"
GX8, GM1, P7-14, P12-32, P35-100, P100-300, K50/1.1
                Dołączył: 26 Sie 2007Polska, cóż, to nie Śląsk, ale też tam ładnie, A. Sapkowski, "Boży wojownicy"
GX8, GM1, P7-14, P12-32, P35-100, P100-300, K50/1.1
Nie ma głupich pytań. Są tylko głupie odpowiedzi. / http://nemo1125.blogspot.com/
                Dołączył: 26 Sie 2007ME Super, MZ-5N, K-5, krótka *, DA 21 LTD, Canonet + szklarnia

Nie ma głupich pytań. Są tylko głupie odpowiedzi. / http://nemo1125.blogspot.com/
                Dołączył: 26 Sie 2007 . To kto w końcu jest "sprzętowcem"?! Dla mnie ten, który ciągle zmienia body, słoiki i ciągle szuka czegoś lepszego... choć w naszym systemie... to se może szukać do śmierci...ma dożywocie (to myślę o szkłach systemowych "P"). Dla mnie kundelki są lepsze i już (i tu burza się zbiera... czuję... jak nadchodzi
 . To kto w końcu jest "sprzętowcem"?! Dla mnie ten, który ciągle zmienia body, słoiki i ciągle szuka czegoś lepszego... choć w naszym systemie... to se może szukać do śmierci...ma dożywocie (to myślę o szkłach systemowych "P"). Dla mnie kundelki są lepsze i już (i tu burza się zbiera... czuję... jak nadchodzi  ). Sam chucham na swój sprzęt, bo wiem, że jak coś uszkodzę, to nawet nie odsprzedam, a focić trzeba... i co: jestem "sprzętowcem"?! To zapyziała Polska, gdzie musisz liczyć każdy grosz, aby coś sobie kupić za parę (-naście) pensji, a nie wywalić do kosza i iść do sklepu po nówkę, bo mam kaprys i potrzebę. Kiedyś to byłem "sprzętowcem", ponad 10 obiektywów, 2 puszki
  ). Sam chucham na swój sprzęt, bo wiem, że jak coś uszkodzę, to nawet nie odsprzedam, a focić trzeba... i co: jestem "sprzętowcem"?! To zapyziała Polska, gdzie musisz liczyć każdy grosz, aby coś sobie kupić za parę (-naście) pensji, a nie wywalić do kosza i iść do sklepu po nówkę, bo mam kaprys i potrzebę. Kiedyś to byłem "sprzętowcem", ponad 10 obiektywów, 2 puszki   ... i zostały puszki i 3 obiektywy (plus kity awaryjnie, bo ich nie używam)... picykuję je nawet "we śnie", bo wiem, że długo nie będzie mnie stać na jakieś  wymiany... a zresztą i już nie muszę, bo to mi to wystarcza
   ... i zostały puszki i 3 obiektywy (plus kity awaryjnie, bo ich nie używam)... picykuję je nawet "we śnie", bo wiem, że długo nie będzie mnie stać na jakieś  wymiany... a zresztą i już nie muszę, bo to mi to wystarcza   . Teraz to walczę raczej z odchudzaniem plecaka bardziej, niż z kaprysami.[/b]
 . Teraz to walczę raczej z odchudzaniem plecaka bardziej, niż z kaprysami.[/b] Dołączył: 27 Paź 2008
                Dołączył: 27 Paź 2008Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Theme created by opiszon, powered with Bootstrap and VanillaJS.
Strona używa plików cookie. Jeśli nie zgadzasz się na to, zablokuj możliwość korzystania z cookie w swojej przeglądarce.
my.pentax.org.pl