Taaa, mam BOXa i "chmurę" musiałem zainstalować bo nie dało się ściągnąć aktualizacji. Na szczęście można wyłączyć CC w autostarcie i bez logowania działa. Nigdy nie miałem LR abonamentowego i nie wiem jak jest w nim jest z tym CC.fanmario napisał/a:Na CC nie musisz instalować chmury może działać na komputerze lokalnie.
(...)
http://fanmario.flog.pl
Pentax KM ,K100D, K10D , K3 i kilkadziesiąt ciekawych manuali
„Gdybym potrafił opowiedzieć historie słowami, nie musiałbym dźwigać aparatu…” Lewis W.Hine
K-3: S 18-35 f1,8 A; S 17-50 f2,8; S 50-150 f2,8; DA 50 f1,8; DA 35 f2,4; P 18-135 WR,...
www.michfoto.pl
ZbyszekB napisał/a:Inna sprawa to ta wstrętna "chmura". Zupełnie nie rozumiem dlaczego jakiś program ma sam decydować że będzie gromadził moje zdjęcia gdzieś na nieznanym mi serwerze wbrew mojej woli.
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
Michu napisał/a:Lr CC kosztuje 12,29€.
Lr +Ps w cenie 9,99$ to ukłon w stronę fotografów
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
Pentax KM ,K100D, K10D , K3 i kilkadziesiąt ciekawych manuali
PentaGrupa na FB | Zapraszam również na moją stronę poświęconą fotografii nieruchomości - bshots.pl
„Gdybym potrafił opowiedzieć historie słowami, nie musiałbym dźwigać aparatu…” Lewis W.Hine
K-3: S 18-35 f1,8 A; S 17-50 f2,8; S 50-150 f2,8; DA 50 f1,8; DA 35 f2,4; P 18-135 WR,...
www.michfoto.pl
unbreakable napisał/a:ja przy swojej instalacji box-a stworzyłem konto na adobe wymagane przy instalacji zainstalowałem i normalnie aktualizuje
PentaGrupa na FB | Zapraszam również na moją stronę poświęconą fotografii nieruchomości - bshots.pl
Rób jak uważasz, skoro nie uważałeś jak robisz ! ))
DiMarco napisał/a:
Dzisiaj udało mi się zaktualizować Lr 6.0 do 6.4 poprzez ten link:
komtur napisał/a:Lr 6 "pudełkowy" po instalacji można zaktualizować bezpośrednio z poziomu programu. Menu Help -> Updates... Wtedy (przynajmniej u mnie) Adobe Application Manager wykrywa nową wersję i instaluje 6.5. Jeżeli dobrze pamiętam, to pokazuje tylko, że jest to aktualizacja do wersji 6.5/CC czy jakoś tak.
K-5, FA 31/1.8 | FA 77/1.8 | S 50/1.4 EX |DA 18-135 | DA*16-50/2.8 |DA*60-250/4 |AF-540 FGZ | Slik PRO 340 DX
początkujący amator
Rób jak uważasz, skoro nie uważałeś jak robisz ! ))