NAFO expansion is non-negotiable
                Dołączył: 18 Paź 2014 Moim faworytem było zdjęcie nr 25. Domyślam się, że niektórzy mogą zarzucić tej focie, że nie jest  stricte makro, ale ja osobiście nie mam z tym problemu. Oryginalny pomysł i świetny efekt!  Tak czy inaczej trudno porównywać to zdjęcie z  pracą nr 26 która wygrała w tej edycji, i na którą też oddałem głos. To zdjęcie jest rewelacyjne!  W tej edycji było tyle fajnych zdjęć, więc nie liczyłem osobiście, że moje w jakikolwiek sposób zostanie wyróżnione, miło mnie zaskoczyła taka ilość głosów na zdjęcie nr 8 mojego autorstwa. Wszystkim za oddane głosy dziękuję. Niemniej z podziwem i zazdrością patrzę na wiele z pośród zaprezentowanych fotografii, bo wiem że daleko mi do takiego poziomu.
  Moim faworytem było zdjęcie nr 25. Domyślam się, że niektórzy mogą zarzucić tej focie, że nie jest  stricte makro, ale ja osobiście nie mam z tym problemu. Oryginalny pomysł i świetny efekt!  Tak czy inaczej trudno porównywać to zdjęcie z  pracą nr 26 która wygrała w tej edycji, i na którą też oddałem głos. To zdjęcie jest rewelacyjne!  W tej edycji było tyle fajnych zdjęć, więc nie liczyłem osobiście, że moje w jakikolwiek sposób zostanie wyróżnione, miło mnie zaskoczyła taka ilość głosów na zdjęcie nr 8 mojego autorstwa. Wszystkim za oddane głosy dziękuję. Niemniej z podziwem i zazdrością patrzę na wiele z pośród zaprezentowanych fotografii, bo wiem że daleko mi do takiego poziomu.K-20 zepsuty, K-r zepsuty, K-3 nowe dziecko w rodzinie, jeszcze nie zepsute  

...piękne są tylko chwile...
Zenit 12xp + Helios, Jupiter i inne, 
K200, K3 II, kit II, DA 15/4, DA 35/2,8, S 50/1,4, DFA 100/2,8, DA*60-250/4 + HD1,4 AW, AF 540 FGZ

Miłego dnia

...piękne są tylko chwile...
Zenit 12xp + Helios, Jupiter i inne, 
K200, K3 II, kit II, DA 15/4, DA 35/2,8, S 50/1,4, DFA 100/2,8, DA*60-250/4 + HD1,4 AW, AF 540 FGZ