szpajchel napisał/a:No chociaż powiedz, że było warto![]()
plwk napisał/a:Nie przyjemniej załatwić to w naturze![]()
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - malutki dron
To brzmi jak cytat z Chłopaków do wzięcia...Cytat
Średnia gęstość zaludnienia w mojej gminie wynosi 13 osób na km kwadratowy. Wiesz jak ciężko dostrzec tutaj fajny męski tyłek?
Nie mówiąc nawet o gołym....
W zimie.
CytatU mnie na wsi jest obecnie ośmiu facetów, na którego przypada zero dziewczyn.Chciałbym, żeby było tyle dziewczyn, połowę chociaż, co tych komarów.…Ale od dziewczyn na pewno bym się tak nie opędzał, jak od tych komarów.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
„Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski
*ist DS | K20D | K-5II | 17 | ME-Super | G9X
Mam Pentaksa i nie zamierzam przepraszać
Kiedyś to były czasy ! Po drzewach się chodziło...
Kotlet`s professional photography
http://sebastianstoklosa.blogspot.com/
pozdrawiam
k-S2 GR Fuj
Cytattanie markowe buty
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
„Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski
bakulik napisał/a:A co na to Marek?
Kiedyś to były czasy ! Po drzewach się chodziło...
Kotlet`s professional photography
http://sebastianstoklosa.blogspot.com/
bakulik napisał/a:Cytattanie markowe buty
A co na to Marek?
K-1 | K-3 II | K-5 | S A 18-35/1.8 | FA 77/1.8 | Irix 15/2.4 | F 50/1.7 | DA 55-300/4-5.8 | DA* 300/4 | TC 1.4x | A 28/2.8 | M135/3.5 |
http://marekskruch.pl
Bóg widząc, że światłość jest dobra, oddzielił ją od ciemności. [Rdz. 1-4]
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
Czy też artystycznym bokeszu z f/0,000000001bakulik napisał/a:Nie wspominając o braku problemów z AF.
Przecież będą słali dual-kityPenteusz napisał/a:PS. Przesyłki od nikoniarzy i kanonierów będą odrzucane. Szklarnię mam jedynie pentaksową.
Ryszard napisał/a:D40. Ten niepozorny Nikon zbudował nasze forum![]()
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - malutki dron
Ryszard napisał/a:I wreszcie dodasz do kolekcji kultowego D40. Ten niepozorny Nikon zbudował nasze forum
K10D | MZ-5n | MZ-M
Penteusz napisał/a:Szpajchel, co Ty dziś taki szybki?
K10D | MZ-5n | MZ-M