Pewnie dlatego, że myśleli, że Markus, da się oszukaćKerebron napisał/a:aparat powinien, po prostu, nazywać się K-70 Mk II.
Dlaczego się tak nie nazywa?
Enzo napisał/a:Mylisz bycie Pentaksiarzem z posiadaniem sprzętu. .....................................
.................................................."dla Was to tylko produkty a dla nas styl życia".
YM124G, MX, Mz-5n, K-5II, K-3II
rychu napisał/a:Bardzo bym prosił o wykładnię - co to znaczy być Pentaksiarzem i o jaki styl życia chodzi.
Bo ja chyba zwykłym, tępym, posiadaczem sprzętu jestem.
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
K-50 || 10-20/4-5.6EX, 70/2.4 Limited
Kameleon Super napisał/a:Obrazki obejrzałem. Nic nie rozumiem.
K5II, K70, DA 14, FA 31, FA43, DA 70, DA 16-50, DA 20-40, DA 50-135, DA 60-250, PLM 55-300
www.skyjoy.pl
*ist DS | K20D | K-5II | 17 | ME-Super | G9X
Mam Pentaksa i nie zamierzam przepraszać
Ryszard napisał/a:A może nadal mają klientów na te małe/proste lustrzanki? Mogli przecież zaorać K-70 jak im się LCD'ki kończyły... No, nie wiadomo, takie tam spekulacje
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Pozdrawiam,
Paweł
Brak Pentaxa w Pentaxie
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
Pozdrawiam,
Paweł
Brak Pentaxa w Pentaxie
Pozdrawiam,
Paweł
Brak Pentaxa w Pentaxie
opiszon napisał/a:kto kupi nową lustrzankę w 2023
cube007 napisał/a:SAFOX X z 2012 - litości
K-3III, szkła 17 - 300 x 1,4 (stałki Pentax, zoomy S i T) i jakieś inne szpeje.