Pentax ME - Revuenon MC 28mm 2.8, Pentacon MC 50mm 1.8, Domiplan 50mm 2.8 , Braun 135mm 2.8, Yashica-Mat, EXA-1b, Sverdlovsk 4...
Najpierw trzeba połączyć, potem sfotografować, potem jeszcze fotkę wstawić.... .Nieee no, wiesz ile to roboty ? Może po Świętach, albo po wakacjach. Ooo, po wakacjach to jest dobry pomysł . Może czasu będę miał więcej.piotrecius napisał/a:jak wygląda ten obiektyw w połączeniu
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
Żaba napisał/a:Dada (drań wstretny) nie czekając na kolegów szkło juz kupił
piotrecius napisał/a:Dada, jeśli mógłbyś to pokaż, proszę, fotkę jak wygląda ten obiektyw w połączeniu z jakimś starym pleśniakiem .
Trochę szkiel i żelastwa
matth napisał/a:w jakiej cenie będziesz to miał?
cenzura, cenzura, cenzura
Możesz. Właśnie obejrzałem sobie wreszcie mojego dokładnie. Ciekawostka przyrodnicza: Jest to pierwszy obiektyw jaki mam w rękach, który nie ma numeru fabrycznego. Chyba trzeba samemu sobie numerek wybićrafalf napisał/a:A moge ja pokazac? :)
Dada napisał/a:Jest to pierwszy obiektyw jaki mam w rękach, który nie ma numeru fabrycznego.
"Living is easy with eyes closed"
sołtys napisał/a:Fachowo to się nazywa: "cięcie kosztów"
Cześ napisał/a:na pewno nie drożej niż Foto-Tip
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
opiszon napisał/a:oficjalnie w sklepie
ThomFoto napisał/a:a do C będziesz miał?
"Living is easy with eyes closed"
rafalf napisał/a:A moge ja pokazac? :)
Pozdrawiam,
Piotrek
6x7, 1/2.33"
Dopiero w tym wieku?Dada napisał/a:Właśnie obejrzałem sobie wreszcie mojego dokładnie.
Znaczy co? Jakaś krzyżówka z innym gatunkiem.Dada napisał/a:Ciekawostka przyrodnicza
Trochę szkiel i żelastwa