Yyyyyy, mam nadzieję, że odpowiedni temat...
Mam globalny problem i szukam przyczyny. Próbowałem dziś wstawić/przesłać zdjęcie na photobucket. Wyskoczył błąd.
Wypróbowałem, dwa komputery, dwa łącza internetowe, różne zdjęcia w tym takie które już kiedyś przesyłałem. Udało mi się wstawić tylko na picassę a Photobucket, Flickr i Imageshack odrzucały zdjęcia. Kto wie dlaczego???
[ Dodano: 2010-06-25, 12:00 ]
Dobra, w między czasie udało mi się przesłać z IE Wcześniej próby były na FireFox i SeaMonkey, więc to problem FireFoxa. Pytanie co to do cholery za problem...
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. (Stanisław Lem) / http://nemo1125.blogspot.com/
A jak zamieścić plik w .pdf - dwustronnicową instrukcję, np. do lampy lub pewnego rodzaju fotek, lub inną. W ten sposób, żeby nie dawać na forum całego tekstu, tylko zwiastum , że coś takiego jest, pod takim to, a takim linkiem.
Proszę o propozycje na priv.
Wysłany: 2010-08-13, 16:25
Można tak na przykład - zdjęcie monitora z kawałkiem tekstu pdf-a, a pod nim podpięty link do miejsca, w którym jest ten pdf. Po klknięciu w zdjeciu otworzy się pdf. Mam nadzieję
_________________ to że używałeś tego obiektywu nie uwiarygadnia Cię, a wręcz przeciwnie K-7|DA 21 Ltd|Σ 30|FA 50|DA 70 Ltd|FA 100||DA* 16-50|DA* 50-135||540FGZ
piwko w Poznaniu?