Albo SX2462W, albo NEC PA241W.Rafi napisał/a:Jeden z dwóch (ewentualnie trzech), gdyż ponoć wybór jest taki: SX2462W lub PA241W. Ewentualnie S2433W.
Nie odpowiadam na pytania techniczne na PW i w tematach
Może i coś znajdziesz, ale raczej nic lepszego ... ten model jest sprawdzony.dagio napisał/a:
Wymagania co do monitora:
- 24 cale
- cena do 1000zł (im mniej tym lepiej, może być i 500)
Zastanawiam się nad Dell U2412M bo można go dostać za równo 1000 a ma matrycę IPS.. czy w porównywalnej cenie znajdę coś na IPS?
|K5IIs| |ME| |SuperA| |FA 28 f2.8| |K 30 f2.8| |FA 43 f1,9 lim| |FA 50 f2.8 Macro| |F 50 f1.7| |SMC Takumar 55 f1.8 | |Tamron 90 DiM f2.8|
Jak miałeś ustawione to EIZO? (kontrast i nastawy R/G/B)espresso napisał/a:Odpaliłem dziś NECa PA241W. Nie wiedziałem że czerń może być taka czarna oraz biel tak biała + wszystko to co jest pośredniego (Pomimo tego że wydawało mi się że miałem nie najgorsze EIZO)
Kuzyn Mygosi napisał/a:Jakie znasz TV 24" "nie TN"?
Po prostu ten TV bardzo przekłamuje obraz (zakładam że wyświetlasz rzeźnika w skali 1:1). Spróbuj pomanipulować gammą tak by ustawić okolice 2,2 (to że w menu TV masz ustawione na napis 2,2 nie gwarantuje że taka gamma jest). Jeśli gamma jest bardzo pokrzywiona, to możliwe że się nie da. Ciekawe jakie jest dE.dagio napisał/a:obraz "rzeźnik" wygląda jak padaka :) cały kolorowy :) to ze względu na sposób wyświetlania jak się domyślam.
A czyta mkv FullHD ?dagio napisał/a:LG przeczytał mi wszystko, z napisami, rónież divX w HD, całość z dysku zewnętrznego 2.5 cala 500GB bez dodatkowego zasilania
Najpierw Było M42 Potem K > F czyżby czas na EF ?
K5-II, GX-1s +xy kg szkiełek
Los Amatoros
K-r/18-55/MC Cosmicar 35-70 @4
http://bezcien.wixsite.com/bezcien
K5-II, GX-1s +xy kg szkiełek
Najpierw Było M42 Potem K > F czyżby czas na EF ?
K10D, T90/2.8, S10-20/4-5.6, A50/1.7, M135/3.5, T70-200/2.8, S17-50/2.8