Waidodayo!
hungry.ant
Michu napisał/a:Mertz, to sięnazywa łyżka dziegciu
Waidodayo!
hungry.ant
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
Pewnie nikt nie chce odpowiedzieć, że jest OK. Później możesz mieć jakieś żale, że wtopiłeś w sprzęt z FF/BFAsus napisał/a:Tylko jak zadaję pytanie żeby mi ktoś potwierdził, że jest OK (na tym i innych forach) , to jakoś mi nikt nie odpowiada.
Sam jestem ciekaw, czy druga puszka nie będzie miała tej przypadłości. Koniecznie zdaj relacje.Jarek Dabrowski napisał/a:Za parę dni zdam relację z testów drugiej puszki.
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
Jarek Dabrowski napisał/a:Czekam teraz na drugą puszkę
Sprzęt nie jest ważny. Ważne są zdjęcia.
Ze swoich nigdy nie jestem zadowolony.
Więc jednak mama.Jarek Dabrowski napisał/a:A makijażu szkoda.
A jeżeli się nie rozwinie? I przypadłowść owa pozostanie kwestią doboru odpowiedniej puszki (w najlepszym przypadku)? To, że problem jest nagłaśnieny, to już dowiedzieliśmy się. Ciekaw jestem, czy jest jakaś reakcja ze strony producenta na owe utyskiwania.Jarek Dabrowski napisał/a:Jak druga będzie miała to samo, to oczywiście obie odeślę w diabły i chyba w spokoju poczekam jakiś czas, aż sytuacja się rozwinie.
Tak. Jak podłączysz aparat do 42 calowej plazmy.Asus napisał/a:Ciekawy jestem czy to nieostrzenie można zaobserwować na "telewizorku" np. już przy zakupie sprzętu?
Michu napisał/a:A jeżeli się nie rozwinie? I przypadłowść owa pozostanie kwestią doboru odpowiedniej puszki (w najlepszym przypadku)?Jarek Dabrowski napisał/a:Jak druga będzie miała to samo, to oczywiście obie odeślę w diabły i chyba w spokoju poczekam jakiś czas, aż sytuacja się rozwinie.
Póki co, to z tego co piszą, to puszki wymieniają bez szemrania, ale punkty serwisowe "nie są przygotowane" na regulację. Ktoś napisał, że w Pentax Forum w Tokio mu od ręki wymienili i podregulowali. Jestem ciekaw reakcji Pentaksa na moje zdjęcia, które im wysłałem - facet z supportu napisał mi, że przesłał je do działu technicznego... dobrze, kurna, że nie do magazyniera. Trzeci dzieńMichu napisał/a:To, że problem jest nagłaśnieny, to już dowiedzieliśmy się. Ciekaw jestem, czy jest jakaś reakcja ze strony producenta na owe utyskiwania.
Chyba piżamy.Michu napisał/a:Tak. Jak podłączysz aparat do 42 calowej plazmy.Asus napisał/a:Ciekawy jestem czy to nieostrzenie można zaobserwować na "telewizorku" np. już przy zakupie sprzętu?
Jarek Dabrowski napisał/a:Nie muszę pisać, na co ostrzyłem...
blady
i tempo 4/3
Na amazonie.jaad75 napisał/a:Jarek, gdzie kupowałeś? W Beach Camera może?