zbuj  Dołączył: 31.03.2010
sigma 70-200 APO DG Cytuj
Po podpięciu w K1 nie działa żaden przycisk nic. Z k5 i k3II ta sigma działa normalnie ktoś może coś doradzić?
 

ZbyszekB  Dołączył: 27.09.2010
Cytuj
A działa AF?
 

zbuj  Dołączył: 31.03.2010
Cytuj
nic nie działa, po podpięciu innego szkła k1 działa normalnie
 

plwk  Dołączył: 21.04.2006
Cytuj
Możliwe, że obiektyw potrzebuje aktualizacji/wymiany firmware.
 

zbuj  Dołączył: 31.03.2010
Cytuj
a do tego potrzebny jest usb dock?
 

plwk  Dołączył: 21.04.2006
Cytuj
Nie, wysłanie do serwisu.
 

zbuj  Dołączył: 31.03.2010
Cytuj
dzięki

Wyświetl posty z ostatnich:
Skocz do:
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach