pieszo napisał/a:Widzę już, że to powszechny problem. Ale moje pytanie brzmi: czy Wy, tzn. osoby które już przeszły przez całą procedurę serwisową, w sumie po naprawie jesteście zadowoleni z tego aparatu, czy może awaria się powtarzała lub pojawiały się kolejne?
Wybaczcie ale nie mam polskiej czcionki.
Wybaczcie ale nie mam polskiej czcionki.
Kp | K-5 | Z-50p | ProgramA | ME | MZ-M zdechlak do rozbiórki
Zakład przerobu stłuczki szklanej
www.pentaxphotogallery.com/artists/dragoman
lukasl156 napisał/a:Szukam kontaktu do centrali Pentaxa w Japoni
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - malutki dron
plwk napisał/a:lukasl156 napisał/a:Szukam kontaktu do centrali Pentaxa w Japoni
Google się zacięło? http://www.pentax.jp/english/index.html
Cytat2-35-7, Maeno-cho, Itabashi-ku, Tokyo 174-8639 Japan
Pozdrawiam
plwk napisał/a:Na stronie nie podają adresu do korespondencji elektronicznej, jest tylko adres fizyczny
Cytat2-35-7, Maeno-cho, Itabashi-ku, Tokyo 174-8639 Japan
Pozdrawiam
lukasl156 napisał/a:
Niestety kupując aparat chciałem zrobic przysługę mojemu koledze fotografowi i wzilaem aparat na Fv, a z tego co wiem to zamyka drogę do reklamowania towaru na niezgodnosc z umową ( chyba że się mylę).
Nie migawki, ale lustra. Tak ma być, bo inaczej matryca g... zobaczy po otwarciu migawki na LV. A za czerwone literki to Ci kolorowi zaraz czerwony szaliczek założą.pieszo napisał/a:rzy naciśnięciu przycisku "LV" następuje pojedyńcze kłapnięcie migawki -
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
mieć czy być?
mikaj napisał/a:witam
czy to co piszecie oznacza że K-r jest kłopotliwy i się psuje? właśnie go kupiłam i teraz mam obawy
K-5 i różne graty
http://www.flickr.com/photos/kel00s/