xfanaberia  Dołączyła: 08 Lip 2012
Nie wiem, nie znam sie na tym, wiec moze Pan ma racje tylko, ze ja tez wczesniej o tym pomyslalam i przed pierwsza reklamacja sprawdzalam sprzet w roznych warunkach, bo myslalam, ze moze elekronika zle dziala na powietrzu w letnie upaly, a podczas drugiej reklamacji aparat byl u nich w tych samych warunkach co podczas pierwszej i od razu nie dzialal tak jak powinien. Moze faktycznie dziwnym trafem wtedy dziala, ale ciezko mi w to uwierzyc.

Przepraszam za brak polskich znakow ale pisze to za pomoca telefonu ;-)

[ Dodano: 2012-08-30, 11:51 ]
Sprawa załatwiona bardzo pomyślnie. Nie wiem czy to serwis się sprężył, czy po prostu przypadek, ale aparat trafił dzisiaj w moje łapki (póki co) cały i zdrowy :-D Dodatkowo wyczyszczono mi wizjer i wszystkie zanieczyszczenia, o co nie prosiłam, więc jestem zadowolona. Z aparatem rozstałam się 'tylko' na 30 dni. Obym nie musiała mieć żadnych innych przygód związanych z reklamacją sprzętu :->

pajoo5  Dołączył: 26 Kwi 2012
witam
ja mam ten sam problem co pani z miom penkiem lusto mi opadalo i podnosilosie bez powou.
i wyslalem na reklamacje i napisali mi zę wyśla go do francji i kazali czekac .
ja juz czekam prawie miesić i nic :-(
i nie wiem jak tak dlugo mam czekać.
pozdrawiam

nemo  Dołączył: 21 Wrz 2007
pajoo5, nie wiem jakim dialektem się posługujesz ale np ja go nie rozumiem.

python28  Dołączył: 09 Lis 2009
nemo napisał/a:
pajoo5, nie wiem jakim dialektem się posługujesz ale np ja go nie rozumiem.
Pocieszę Cię, że nie jesteś sam.

xfanaberia  Dołączyła: 08 Lip 2012
Ja powiem może inaczej: chlopaka rozumiem, ale nie pojmuję jak można tak się wysławiać? :P Jak chcesz się czegoś dowiedzieć o swoim "penku" to zadzwoń do serwisu, o ile dobrze pamiętam, pod ten numer: 224645801 i podaj im swoje nazwisko i to, co napisali Ci na oryginale faktury i model. Serwis sprawdzi czy aparat jest na stanie w serwisie, jeśli nie, oznacza to, iż jest we Francji. Wtedy jedynie możesz poprosić obsługę o sprawdzenie co sie dzieję z aparatem na miejscu. Ale wtedy to potrwa, ponieważ prawdopodobnie skontaktują sie mailowo i na odpowiedź będzie trzeba trochę poczekać. Ale działaj, mi sie udało.

Skocz do: