k-5II, S 17-50mm, S 50-150, Metz Mecablitz 50 AF-1 digital, P 40/2.8 HD Ltd
| K100D Super - SMC DA 18-55 AL - UV HOYA HMC SUPER - PL-CIR HOYA HMC - O-ME53 |
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Pavlvs napisał/a:Co to za przekręty ?
Nieostra wizja, fonii brak!!!
k-5II, S 17-50mm, S 50-150, Metz Mecablitz 50 AF-1 digital, P 40/2.8 HD Ltd
JacekBomba napisał/a:W shipito wypelniasz deklaracje celna (bylo napisane, ze towary do 180$ sa zwolnione z cla).
morze jest szerokie i głębokieJacekBomba napisał/a:Moze gdyby adresatem byla osoba prywatna, przeszloby bez VATu.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
"Panie, ja to jak kiedyś zdjęcie zrobiłem, to klisza pękła, i ch*j!"
K5-II, kit 18-135, Tamron 28-75/2.8, Metz 48 AF-1, Slik PRO330dx, Dell 2209WA, statywy, lampki, parasolki... W domu jest też: DA 55-300. Moje zdjęcia (kliknij w "www").
JacekBomba napisał/a:Pewnie wiekszosc z kupujacych zostala poinformowana, ze amazon nie wysyla do Polski elektroniki.
K-3, K100D, DA18-55WR, T17-50/2.8, T70-200/2.8, FA31/1.8, FA77/1.8, SMC-M 50/1.7, SMC-M 135/3.5
LDevil napisał/a:JacekBomba napisał/a:Pewnie wiekszosc z kupujacych zostala poinformowana, ze amazon nie wysyla do Polski elektroniki.
Wysyła, ojciec kupił niedawno Kindla, zresztą nie on jeden pewnie. Zresztą po naliczeniu VATu na niektórą elektronkę jej cena nie jest już taka fajna.
No i nie należy zapominać o gwarancji.
K-5, S9600