obrzydliwy  Dołączył: 24 Maj 2007
CIUDOOO
JAK TO NIE TUTAJ DROGI DMINIE PRZESUŃ MNIE W ODPOWIEDNIE MIESCE!!!!!!!!!

Właśnie wrocilem z weselw kolegi, zdjecia cudowne ta puszka (kadyszka ) jest swietnia...przesiadlem sie z fuji 9500 ktore po zenice wydawalo mi sie niebem ale to jest po prostu piekło...grzeszne i wyuzdane , az kusi zeby robic jeszcze...zdjecia, nie mamm słów, a ta puszka to po troszku wasza sprawka, bo wasze opinie mnie zacheciły ...DZIEKI :) JEZDEM ZAHWYCON

milo  Dołączył: 01 Sie 2006
obrzydliwy, no to pokaz cos ;)

nie ma sprawy tylko wykadruje i zamienie na jpg, ale to dopiero wieczorkiem jak wroce z pracy do domciu :-P

TomekS  Dołączył: 05 Mar 2007
Czekam z niecierpliwością jak na walkę Roy'a Jones'a Junior'a :-D

obrzydliwy, nie kadruj, tylko wyeksportuj do jotpega i pokaz.

pierwszy raz wrzucam wiec nie wiem jakie sa tutaj preferencje wiec nic nie robilem ze zdjeciami niech forum je przemieli i zmniejzy

[ Dodano: 2007-07-16, 22:00 ]
ble ble ble zly opis, bo je zmiejszylem....aha tylko sza bo nie pytalem mlodych czy moge ich wizerunek publikowac...mam nadzije ze sie nie obrazą :D

Zdano  Dołączył: 23 Paź 2006
Musisz przenieść zdjęcia na jakiś darmowy serwer. Zakaz umieszczania załączników na forum.

obrzydliwy, kitem to bylo? Jesli tak to ja jestem milo zaskoczony po raz kolejny. Choc kadry troche nie tego ;)

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
milo napisał/a:
obrzydliwy, kitem to bylo?

Zerknij na ogniskowe, na jednym jest 220.

plwk, nie patrzylem w exify, a obrzydliwy ma 'tamrona w drodze', wiec tak rzucilem.

tamron juz doszedł, :D
mozecie wywalic tego posta panie adminie :)
a co do kadrow...zazwyczj kadruje w psie a tutaj na prosbe wyslalem prosto z karty tylko na jpgi przerobilem..
Dobranoc

[ Dodano: 2007-07-16, 23:16 ]
Zdano,
gdybyś był tk miły i w wolnej chwili usunął ten post...jak mowiłem nie mam prawa do publikacji wizerunku..a jestem troche na tym punkcie przewrazliwony...
Z góry dziekuję

KR  Dołączył: 25 Sie 2006
I lipa :-( .
Spóźniłem się chyba troche, a byłem taki ciekawy nad czym ten zachwyt ;-) .
Też chciałem zobaczyć wpaniałe zdjęcia z K10 i chyba na chęciach się skończy.
Trudno. Trzeba chyba cześciej śledzić co się dzieje na forum (to tak na przyszłość).

Pozdrawiam

spójrz na to tak:
zdjec nie ma wiec jak były fatalne lub zle to sie nie zalamiesz ze nawet taki dobry aparat w lapsku amatora potrafi taaka kaszanke ugotowac :mrgreen:

outi  Dołączył: 03 Lip 2007
gdzieś była mowa o "kaszankach" "gnioptach" itp :-P

obrzydliwy, Dobrze powiedziane ale z drugiej strony żal, że sie nie udało pooglądać prac, z którymi tak się zachwyciłeś.
Teraz mało kiedy autor jest zachwycony tym co zrobił.
Czesto mu sie podoba lub nie, ale zachwyt jest coraz rzadziej spotykany.

I dlatego mi tak żal, że nie było mnie wtedy, kiedy jeszcze był czas na oglądanie :-/ .

Ale może jak tak dalej będzie dobrze to pewnie nie jeden raz się jeszcze pochwalisz swoimi pracami ;-) .

Czekam z niecierpliwościa.

i znowu nieporozumienie...jestem daleki od zachwytu nad soba i nad wszystkim co robie jak nie grymasze to moi wspolpracownicy sa juz zadowoleni :mrgreen:

Ja po prostu jestem zachwycony różnicą miedzy tym co wypluwa z siebie moja kohana kadyszka a tym co wypluwal z siebie moj fuji 9500 (i wiem ze im lepszy fotograf tym sprzet liczy sie mniej, ale gdy ten sam fotograf to rożnice w sprzecie moga byc ogromniaste... :lol: )

Kadyszka ma przede wszystkim mozliwość regulownia głębią ostrości..., robi rawy z ponaddzwiekowa predkoscia rawy ( nie trzeba czekac 40 sekund az sie raw raczy zainstalowac na karcie,) itp itd
Daleko mi do zachwytu nad soba :)

Aha. To teraz mi już wyjaśniłeś.
To teraz ja też wyjasnie ;). Nigdy nie miałem kompakta cyfrowego i problemy jakie dotyczą kompaktów sa mi znane tylko z opowieści.
I chyba rozumie Twoje zadowolenie bo różnica pomiędzy kompaktem a lustrzanka jest ogromna.
Ja odebrałem Twoją wypowiedz jako zachwyt nad tą konkretna lustrzanką czyli nad K10D.
A faktycznie Ty się zachwycałes tylko nad różnicą technologii i płynącymi z teho kozysciami.
Wydaje mi sie że gdybyś wybrał lustrzanke innej firmy pewnie Twój zachwyt byłby równie wielki.

Życze Ci żeby Twój zachwyt i zadowolenie z posiadania K10 nigdy Cie nie opuscił ;-) .

Pozdrawiam

TomekS  Dołączył: 05 Mar 2007

TomekS, dzieki za link.
Widze, że nasi koledzy z południa robią bardzo ładne zdjęcia.
Może nie całkiem są one zgodne z tematem wątku ;-) ale miło i przyjemnie sobie takie zdjęcia pooglądać.

Pozdrawiam

Skocz do: