kilka puszek kilka słoików i jeden flakon
PF
brykiet napisał/a:jeśli on jest 2G/3G sprawdź, czy ma automatyczny wybór sieci, czy np. ustawione tylko 3G. Miałam tak w NECu, który nie miał możliwości wyboru samego GSM, który u nas chyba najlepiej się sprawdza. I było tak, że NEC siedział w 3G, a dzwoniący do mnie nie i odsyłało ich na pocztę. Było to jakiś czas temu i teraz pewnie 3G jest lepsze niż wtedy, ale wiele osób używa tylko GSM.
Pentax, szkło, lampy, tło i co?
mam ten telefon w domu w wielkim bardzo subiektywnym skrócie:joker333 napisał/a:co za 800?
dusza Pentaksa, a sprzęt Canona
P30n, 5D Mk I, objektorów kilka i same pełne klatki RF
arQ napisał/a:- kontrowersyjna skrzynka odbiorcza na SMS (grupowanie w konwersacje)
PF
joker333 napisał/a:to chyba na plus jesli jest tak jak mysle a jak to wyglada w n8?
joker333 napisał/a:czy na n8 będę miał jakiegoś program do gg najlepiej cos pokroju palringo?
Wilczasty napisał/a:a musisz brać nokię? :>
dusza Pentaksa, a sprzęt Canona
P30n, 5D Mk I, objektorów kilka i same pełne klatki RF
PF
arQ napisał/a:
orędujesz za Galaxy, czy AjFonem 4GS SuperHiper&MustHave (czy jak tam go teraz nazwali)
k-5+Pentax/Tamron 18>200
Oglądanie zdjęć na monitorze jest jak jazda na rowerze stacjonarnym-ogranicza pole widzenia.
Wilczasty napisał/a:Nokia może i była dobrym telefonem za czasów 3310. Teraz to rozwalająca się tandeta
PF
Pozdrawiam
Artur
Hermes napisał/a:czy w przypadku zwiechy softu da się jakoś zrestartować urządzenie?
PF
Pozdrawiam
Artur
Hermes napisał/a:W E52 przytrzymanie klawisza włącznika też powoduje restart, ale miałem już kilka sytuacji w których tylko wyjęcie baterii pozwolilo na ponowne urochomienie telefonu.
PF
K200d. Już nie mam czasu się uczyć.
Hermes napisał/a:czy ktoś miał lub ma Motorolę RAZR
Hermes napisał/a:czy w przypadku zwiechy softu da się jakoś zrestartować urządzenie?
k-5+Pentax/Tamron 18>200
Oglądanie zdjęć na monitorze jest jak jazda na rowerze stacjonarnym-ogranicza pole widzenia.
Pozdrawiam
Artur
andybond napisał/a:
Zabrzmi to może jak wypowiedź fanboja Motek,ale możesz mi Artur powiedzieć co to zwiecha telefonu?
Lynne: Co ci zamówić?
Ja: Stek...
Lynne: Nie powinieneś jeść mięsa. Kobiety lubią mężczyzn niezależnych, o silnej woli...
Ja: Lynne, ja robię zdjęcia Pentaksem i obrabiam je pod Linuksem...
Lynne: Dobra, to jaki ma być ten stek? Krwisty?
Hermes napisał/a:i pomimo braku dostępu do baterii w przypływie nerwa mogę ją wymontować sprawnym manewrem o pobliską ścianę, lub podłogę.
k-5+Pentax/Tamron 18>200
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();