Maja  Dołączyła: 01 Maj 2007
Zdziwienie
Na forum zaglądam gościnnie, gdyż cały czas się zastanawiam jaki sprzęt kupić. Rady na forum może pomogły rozejrzeć się szerzej i oczywiście doceniam informacje, które dostałam w odpowiedzi. Nadal jestem niezdecydowana :evil: a w jednym sklepie juz mam prawie stałe miejsce przy witrynie... moze faktycznie bedzie K100... a moze nie Pentax :-(

Zdziwiło mnie coś innego. To co się działo w tym wątku w nocy. Dziwne było również to, że osoba oskarżana się nie wypowiedziała, a wątek zniknął. Forum nie jest miejescem na sprawy prywatne, ale jeśli byłaby ewentualna składka na serwer i jego rozwoj, to może powinien być w Hyde Parku jakiś wątek dotyczący rzetelności forumowiczów, oczywiście moderowany :-)

Pozdrawiam,
Majka

Widze, ze moderator lub admin przeniósł(a) mój post,więc robi się on trochę bez sensu, bo to nie o ten wątek oczywiście chodzi lecz o ten z kotami.

Jednak forum jest ostro cenzurowane. Nie wiedziałam.

Ponownie pozdrawiam wszystkich, a w szczególności tych, których wiadomości zostały usunięte

[ Dodano: 2007-07-18, 09:40 ]
Wrócę do czytania postów dotyczących sprzętu i jego możliwości, bo póki co nie mam co się wypowiadać. Pochwalę się jak będzie nowy sprzęt.

zorzyk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Maja, Forum jest moderowane - IMHO - z lekka. W miarę możności staramy się utrzymywać czystość watków (to znaczy zgodność postów z tematem wątku), jak to ma miejsce w wątku o kotach.

Zauważyłaś już jednak, że znakomita cześć wątków i tak nadaje w całości do Hyde Parku, bo oty to tutaj norma :mrgreen:

cotti  Dołączyła: 20 Kwi 2006
Maja, osoba wywołana do tablicy ("oskarżona") wypowiedziała się na pw, nie jest to miejsce do publicznego załatwiania takich spraw, więc posty zniknęły z wątku o kociakach.
I niech tak zostanie.

Czekamy na decyzje sprzętowe - jakiekolwiek by one nie były :-)

Cotti, rozumiem, czyli wszystko sie skończyło jakoś sensownie. Dobrze o tym wiedzieć, bo muszę przyznać, że mnie trochę ta sprawa zainteresowała. Chyba taka ludzka natura. Rano się zalogowałam, żeby czytać ciąg dalszy. Racja, że to nie to forum. Są takie na które się taki wątek nadaje.

Decyzję sprzętową chcę podjąć przed wrześniem, żeby na wyjazd już mieć czym popstrykać ciekawe zdjęcia, trochę lepszej jakości niż dotychczas, więc na pewno się odezwę.

Pozdrawiam, a szczególnie tych którzy teraz pojechali i powiększają kolekcję zdjęć :-)

jerz  Dołączył: 19 Kwi 2006
Maja napisał/a:

Decyzję sprzętową chcę podjąć przed wrześniem, żeby na wyjazd już mieć czym popstrykać ciekawe zdjęcia, trochę lepszej jakości niż dotychczas, więc na pewno się odezwę.

To leipiej jak najwczesniej. Jesli we wrzesinu masz zamiar wyjechac, to tak na parwde miesiac czy poltora to wcale nie za duzo na zapoznanie sie ze sprzetem. A troche szkoda eksperymentowac na wakacyjnych ujeciach ;)

Jerz, ale wtedy właśnie jest czas, żeby poeksperymentować.
Nie wybieram się na jakąś super wycieczkę dookoła świata, tylko pewnie w polskie góry, więc jak ujęcia nie wyjdą, to za rok będę mogła poprawić.
:-)

Przyznam Ci rację, że już w maju miałam kupić sprzęt, ale nie zdecydowałam się, więc znając siebie, to będzie tydzień przed wyjazdem :-D [/b]

Skocz do: