zipzip  Dołączył: 06 Sty 2010
Strona główna - taka czarno biała, i to ma być wesele. ?
Faceci z rękoma w kieszeni - taki amerykanski luz, brrrr
U góry ekranu facet ustawiony tyłem do niewiast :-(

Zmień kadr - pozdrowienia Krzysztof

[ Dodano: 2012-11-15, 23:03 ]
zamach napisał/a:
Pogrzeb na dzień dobry ;-)
- zapomniałem dodać - zamach ma rację.

dlugas1982  Dołączył: 07 Lis 2008
Ja sobie pooglądam zdjęcia a nie stronę

Jak znajdę jakiegoś babola to będę siedział cicho bom strasznie zawistny i będę się skrycie w samotności cieszył, że przynajmniej stron nie potrafisz dobrze zrobić :evilsmile:

Foty rewelacja, no i się cieszę, że będę je miał wszystkie w jednym miejscu.

karmazyniello  Dołączył: 05 Lut 2008
dlugas1982, Ty szelmo :-P
Aktualna galeria na próbę, prawdziwy wybór plus nowości wkrótce :-)

PiotrR  Dołączył: 03 Maj 2006
zipzip napisał/a:
Faceci z rękoma w kieszeni - taki amerykanski luz, brrrr
Ale osso chodzi? tak się po prostu wygodnie stoi. Miał wrzucić zdjęcie, jak wszyscy stoją na baczność do hymnu? Zapomniałeś dopisać, że na pierwszym planie jest facet w rozpiętej marynarce - to dopiero szczyt nieelegancji, przy którym ręka w kieszeni to pryszcz. ;-)

opiszon  Dołączył: 29 Sty 2008
mam wrażenie, że nie o foty do oceny chodziło, tylko o samą konstrukcję strony :roll:

Przecież rozmawiamy o focie na starcie, w tle, czy jak to tam nazwać...

Gwiazdor  Dołączył: 05 Mar 2007
Po pierwsze strasznie długo się ładuje. Zdecydowanie za długo...
Po drugie kolory strony głównej sugerują stypę a nie wesele.
Po trzecie w prawym dolnym rogu są jakieś strzałki (?), ale nic nie robią.

Wszedłem w "Fotografia ślubna" i na dole mam pasek ze zdjęciami - dlaczego mikroskopijny ruch myszką powoduje tak duże przewijanie się tych zdjęć? Ciężko trafić na to, które się chcę.

Powrót do strony głównej nieźle ukryty - zwykle jest z lewej strony u góry albo na dole strony.

Kolejny błąd: wchodzę na stronę "O mnie" (link na dole po lewej), wyświetla się bardzo mądry tekst :-P . Ale kiedy teraz wybieram "Galeria" (również na dole po lewej) to wyskakuje
Cytat
Wystąpił błąd który uniemożliwił załadowanie strony. Jeśli problem się utrzymuje prosimy skontaktować się z administratorem strony.

>application/views/content/index.php [2]:

Trying to get property of non-object

No i po wybraniu "Kontakt" przenosi mnie na stronę www.kontakt.pl. :-D

BAN zamach  Dołączył: 21 Paź 2010
karmazyniello, wygląda na to,że trochę pochopnie poddałeś ocenie pomysł na stronę,bo to nie jest strona.Na dzień dzisiejszy są dziesiątki elastycznych CMS ,przebogato konfigurowalnych,
IMHO
zacznij jeszcze raz " małpując" stronę ,która się Tobie podoba,
i nie upieraj się nad naprawianiem tego co przedstawiłeś,
pozdrawiam

To ja chciałem jeszcze napisać, bo wcześniej zapomniałem, że zdjęcie na pierwszej stronie wcale nie jest "stypowe" (jak dla mnie). Bardzo na nim miła luźna atmosfera poślubnego koktajlu pod gołym niebem czy czegoś w tym guście. Ale może ja jestem jakiś inny?

pszczołowaty  Dołączył: 07 Gru 2009
teraz to zdjęcie na startowej jest lepsiejsze (świetne)
nie wydaje Wam się , że panom przeszkadza to duże logo w prawym górnym rogu? Kamil wpatrują się w Twoje nazwisko ;)
zdaję sobie sprawę, że to szczegóły, ale mogą przeszkadzać w odbiorze

romeck  Dołączył: 18 Lut 2011
Wywalić i zrobić od nowa! To specyfikacja sprzed 13 lat!

W HTML5 i CSS3 - albo kupić gotowy za 10 dolarów w np themeforest.net
Cytat
<meta content="meta_description" name="Description">
Tekst w name będzie widoczny w wynikach góglowych, jeśli nic nie ma - gógiel daje pierwsze lepsze zdanie znalezione na stronie.

===
Ogólnie layout bardzo OK. Bardzo dobry kierunek.

mateo_m  Dołączył: 17 Maj 2007
IE 8 - sieczka kompletna:

W Operze, FF, Chrome strona gł wyświetlana jest poprawnie.

Poza tym dwie irytujace kwestie w galerii:
1. Dopóki nie kliknę w jakąś miniaturkę, nie mam przycisków sterowania w galerii (Przełaczania poprzednie/nastepne zdjecia) pojawiaja się dopiero po wybraniu jakiejs miniatury
2. Poza tym miniatury bardzo szybko się przemieszczaja. Lekki ruch i jestem w polowie galerii.

Dobra, jaka może być przyczyna że zdjęcia i całość strony jest niezbyt ostra w porównaniu do zdjęć przed ich wrzuceniem do galerii?
Czy to przez zabieg dopasowywania się strony do wielkości ekranu :?:

opiszon  Dołączył: 29 Sty 2008
jak najbardziej - jeżeli są powiększane
w sumie przy pomniejszaniu też mogą się rozmyć - jakbyś sam je zmniejszał, to byś pewnie wyostrzył po zmniejszaniu, a automat (biblioteka) tego nie robi

alkos  Dołączył: 18 Kwi 2006
karmazyniello napisał/a:
Dobra, jaka może być przyczyna że zdjęcia i całość strony jest niezbyt ostra w porównaniu do zdjęć przed ich wrzuceniem do galerii?

To Wordpress? Wejdz w ustawieniach do Jetpacka (jesli masz) i wylacz opcje Photon. Tez tak mialem.

alkos napisał/a:
To Wordpress?

CMS :-|

U tego gościa też się dopasowuje http://www.johnnassari.co.uk , ale ma marginesy do przesuwania, więc nie jest to na 100% tak jak u mnie. Tylko jak to zrobić :?: :-/

jitt  Dołączył: 07 Mar 2008
karmazyniello, jeteś pewien, że chcesz mieć tekst na tekście? Dla mnie to mało czytelne i przerost formy trochę, za dużo warstw i półprzezroczystości...

jitt, teksty nie są skończone i będzie to wyglądać inaczej.

jitt  Dołączył: 07 Mar 2008
w ostrzeniu obrazków nie pomogę, chyba, że da się żebyś sam wybrał dla różnych rozdzielczości np 1024 1280 1600 1920 ?

Dodam tylko, w celu pomocy, że strona główna się nie keszuje, tzn. za każdym razem leci to 0-100% co nie podoba mi się ;)

Jak dla mnie możesz ze swoim dorobkiem zostawić stronę o mnie, do tego oferta i galeria w czystym htmlu, nawet czcionka domyślna i białe tło mogą być! I tak byłoby czego zazdrościć :->

jitt, dziękuję, ale uwierz, ja nie mam za bardzo zleceń na ten rok, jest cienko, tak cienko że chyba wezmę się za inne rzeczy :-(

Skocz do: