Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
"... są dobre szkła, ale nie ma bardzo dobrych czy świetnych, a nikon.canon ma właśnie swoje ed i l, które są robione po to, żeby były świetne ..."
"Living is easy with eyes closed"
sołtys napisał/a:ten LX tylko w poważnej wersji to wcale nie głupi pomysł vide pierwsza lustrzanka panasonica .. chociaż z drugiej strony sami przyznają, że wypuszczają ten produkt, żeby bardziej się zareklamować niż zarobić ..
ME Super, LX, K10D + trochę szkła
LX + K50/1,4
GALERIA I - SPINNERSLIFE
GALERIA II - SPINNERSTRAP
Michu napisał/a:W filmie Briana De Palma "Femme Fatale" Antonio Banderas gra paparazzi, posugując się Pentaksem cyfrowym (łudząco podobnym do Z-1p). Dodam tylko, że akcja filmu dzieje się w roku 2007.
Ot, ciekawostka.
CytatMnie natomiast zastanawia, czy obecny design jest wyznacznikiem trendó na najbliższe lata, czy też jest szansa na to, by pojawił się odpowiednik "5n" w wersji cyfrowej. Chociaż pewnie wówczas pojawią sięgłosy, że to naśladowanie KM D7D...
Pozdrowienia
Sylwek
ME Super black, M 28/2.8, M 50/1.4, M 50/4 macro, M 75-150/4
A
Minolta Hi-matic F
sołtys napisał/a:sylwiusz: ale na plakacie było coś Z1p-odobnego Ktoś na forum kiedyś nawet pisał jaki miał obiektyw podczepiony, ale już nie pamiętam ... no chyba, że w samym filmie był 645, którego, przyznaje, nie widziałem
Pozdrowienia
Sylwek
ME Super black, M 28/2.8, M 50/1.4, M 50/4 macro, M 75-150/4
A
Minolta Hi-matic F
LX + K50/1,4
GALERIA I - SPINNERSLIFE
GALERIA II - SPINNERSTRAP
Paparazzo.Michu napisał/a:Antonio Banderas gra paparazzi
pozdrawiam,
dzerrry
Michu napisał/a:Mnie natomiast zastanawia, czy obecny design jest wyznacznikiem trendó na najbliższe lata, czy też jest szansa na to, by pojawił się odpowiednik "5n" w wersji cyfrowej. Chociaż pewnie wówczas pojawią sięgłosy, że to naśladowanie KM D7D
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
tu jest moja stopa, w którą nie strzeliłem bo nie trafiłem