Chce mi się. Ale nie lubię robić po łebkach, a czymś takim byłoby to, co proponujesz. No i plwk też dobrze napisał. Naprawdę, gdyby nie istniała Poczta Polska, pewnie bym się tego podjął. Skoro jeszcze istnieje - uważam, że to nie ma sensu.Nieostry napisał/a:Po prostu powiedz, że ci się nie chce.
"Living is easy with eyes closed"
Chodzi o tzw. ślepy test?sołtys napisał/a:Jarek Dabrowski, jeśli dałbyś radę oznaczyć odbitki np. numerkami, żeby dopiero po obejrzeniu stwierdzić co jest z czego (np. opis w zamkniętej kopercie czy coś)
Jarek Dabrowski napisał/a:Coś jak ślepy test ciążowy. Patrzysz na wyniki i odgadujesz, kto jest ojcem.
"Living is easy with eyes closed"
Tak.sailor9 napisał/a:mam w tej sprawie kontaktować się teraz z sołtysem?
Tak.wuzet napisał/a:Czy zdjęcia cz/b i kolorowe, sa ułożone w tej samej kolejnosci ? W swensie drukarki/drukujący ?
Bez przesady, aż taki obrzydliwy nie jestem.wuzet napisał/a:kolejny odruch obrzydzenia u Jarka
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - malutki dron
Oczywiście, za jakiś czas - nie chciałem od razu tego podawać.tomekkarol napisał/a:jest szansa na opis do wydruków
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - malutki dron
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
Nieostra wizja, fonii brak!!!
A przez kogo ją straciłeś? Kononowicz się nie liczy.Nieostry napisał/a:Odzyskałem wiarę w ludzi z Białegostoku
Nieostra wizja, fonii brak!!!
Do autobusu wchodzi dwóch facetów w długich płaszczach. Po czym poznać, który jest z Suwałk?Nieostry napisał/a:Pochodzę z Suwałk, więc brak wiary mam tak jakby genetycznie wszczepiony