Cytat1986
9..... 200 ok
1..... 100 ok
1..... 50 ok
1..... 20 ok
0..... 10 ??
1..... 5 ok
1..... 2 ??
0...... 1 ??
boso
o, ja bawiłem się w Excelu, a widzę że wniosek taki jak mój już został wysnutyjitt napisał/a:Należy poprawić i uwzględnić już wydane banknoty a nie tylko podzielność przez najbliższy wyższy nominał.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
boso
boso
Cytat
=LICZBA.CAŁK(A1/100)
=LICZBA.CAŁK((A1-(B1*100))/50)
=LICZBA.CAŁK(((A1-(B1*100)-(C1*50))/20))
=LICZBA.CAŁK(((A1-(B1*100)-(C1*50)-(D1*20))/10))
=LICZBA.CAŁK(((A1-(B1*100)-(C1*50)-(D1*20)-(E1*10))/5))
=LICZBA.CAŁK(((A1-(B1*100)-(C1*50)-(D1*20)-(E1*10)-(F1*5))/2))
=LICZBA.CAŁK(((A1-(B1*100)-(C1*50)-(D1*20)-(E1*10)-(F1*5)-(G1*2))/1))
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
http://office.microsoft.c...P005209249.aspxGwiazdor napisał/a:na razie utknąłem na wyszukiwaniu "kawałka" zawartości komórki.
[ K5IIs + kilka soczewek z wiertarką lub bez]
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Dzięki.opiszon napisał/a:http://office.microsoft.c...P005209249.aspxGwiazdor napisał/a:na razie utknąłem na wyszukiwaniu "kawałka" zawartości komórki.
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
Janz napisał/a:Dlaczego w Excelu przy kliknięciu w komórkę zaznacza automatycznie kilka poniżej klikniętej?
kaSetka z zabawkami
O jezu, zapomniałem.Janz napisał/a:Jutro podrzucę.