bEEf  Dołączył: 28 Gru 2006
cypis, mam to samo ;-) Ostatnio kupowałem skaner i widzę jednak pewne postępy. No ale skaner to nie jest droga sprawa. Chyba zależy to od ceny sprzętu.

baxxx  Dołączył: 16 Lip 2007
chlopaki :) rozumiem to podejscie
ja kiedys tez, jak skladalem pierwszego kompa, przeczytalem wszystkie recenzje w sieci dotyczace poszczegolnych komponentow, zajelo mi to z miesiac, potem to poskladalem do kupy i roznice w porownaniu z przecietnymi przedstawicielami bylo widac tylko w testach syntetycznych (i to zwykle tez max o 5 %). :D

od tego czasu sobie powiedzialem, ze juz nigdy wiecej

wiec nad lustrem dumam dopiero 3 tygodnie :) i przestalem juz czytac recenzje w sieci. znaczy sie, wyrzucilem router, zeby mnie nie kusilo :)

a tak naprawde - do soniaka sklania mnie tylko dostepnosc szkiel af i ich cena. ale z drugiej strony - przeciez nie bede kupowal tysiecy roznych obiektywow, skonczy sie pewnie na trzech...

wiec przy pentaxie tez da rade...

bEEf  Dołączył: 28 Gru 2006
Cytat
ale z drugiej strony - przeciez nie bede kupowal tysiecy roznych obiektywow, skonczy sie pewnie na trzech...

Brawo! No i to jest właśnie racjonalne podejście. A co do obiektywów AF - nie jest już tak źle - na Allegro nawet już można kupić co nieco.

Skocz do: