Zdano  Dołączył: 23 Paź 2006
Michał K, jeżeli własnym samochodem to bardzo uważaj w Rumunii, a najlepij omiń.

PiotrR  Dołączył: 03 Maj 2006
Z okolic Madrytu, tylko trochę dalszych (70km) to nieziemskie zdjęcia mogą być z Toledo. Stare miasto na stromej górze - jak z obrazka w książce z bajkami. A 90km w drugą stonę Segovia z bajkowym zamkiem na skale i pięknym rzymskim akweduktem. A ja, jak tam byłem, to nie miałem czym focić :evil:

dan  Dołączył: 11 Sie 2006
PiotrR, zobaczymy, jak beda takie upaly jak teraz, to pewnie z glebi ladu szybko uciekniemy na wybrzeze :-)

PiotrR  Dołączył: 03 Maj 2006
To w Andaluzji jest Ronda - rzadko wspominają o tym mieście przewodniki (choć Hemingway bardzo je lubił), a charakteryzuje się ono tym, że przez środek biegnie za...jefajnie głęboki wąwóz.

Michał K  Dołączył: 22 Lut 2007
Zdano, obóz młodzieżowy,więc jedziemy autokarem :) ehh jak liczyłem to będą 44 godziny jazdy :-/

dan  Dołączył: 11 Sie 2006
PiotrR napisał/a:
To w Andaluzji jest Ronda - rzadko wspominają o tym mieście przewodniki (choć Hemingway bardzo je lubił), a charakteryzuje się ono tym, że przez środek biegnie za...jefajnie głęboki wąwóz.

Zdaje sie, ze kojarze ten wawoz z filmu Vengo Tonego Gatlifa. Ale Andaluzje chyba sobie zostawimy na osobna wyprawe :-) Zreszta ciezko powiedziec. Na Interrailu jedzie sie tam, gdzie ma sie akurat pociag ;-)

lipalipski  Dołączył: 28 Mar 2007
mygosia, w zasadzie (w kwasie też)nic nie stoi na przeszkodzie coby uwypuklać zalety kobiet. Pod warunkiem jednak, że akcja taka spotka sie z analogiczną reakcją.

A panienki to zazwyczaj komplementy chcą do ucha brać, człek musi mózgownicę gimnastykować, wymyślać, zalety wynajdować. A na koniec i tak się okazuje, że wszystko na nic, bo ona rano zauważyła, że skarpetki leżą na dywanie albo majtki w jakimś jeszcze mniej odpowiednim akwenie między rybkami pływają :-)

Tak czy siak nieco wkurzajace po kolacji ze śniadaniem jest jak nadal trzeba och-ać i ah-ać. I panienka szybciutko rano do łazienki coby źle nie wyglądać. A ty weź i nie miej nigdy kaca.

A w temacie, to na szczęście będę świadkiem niedługo i nie muszę się wygłupiać z gotówką.

[ Dodano: 2007-07-26, 23:43 ]
gdzieś mi się przecinki zgubiły

Jarek Dabrowski  Dołączył: 20 Kwi 2006
milo napisał/a:
Futra, perly, zloto?

- To ja, ksiądz Antoni.
- W dupę wsadź sobie te bombonierki!

bossini  Dołączył: 23 Sty 2007
milo napisał/a:
bossini, a ty myslales ze tutaj nie bedzie OT?

Ale ja naprawdę liczyłem na OT ;-)

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
lipalipski, ale co ma piernik do wiatraka?

Za parę zakichanych komplementów chciałbyś kupić święty spokój przy robieniu chlewu z domu????

Ja tam pedantką nie jestem [mało powiedziane], ale do głowy by mi to nie przyszło. Uważam, że komplementy powinny być szczere. Jeśli mówicie je tylko po to, żeby dostać coś w zamian, albo wbrew sobie ["wymyślać, zalety wynajdować"], to sobie na wstępie darujcie.

No! :-)

bEEf  Dołączył: 28 Gru 2006
milo napisał/a:
"Kochanie ale ladnie dzis wygladasz" ?? - obłuda

milo, moja żona zawsze ślicznie wygląda, nic na to nie poradzę :-)

bossini  Dołączył: 23 Sty 2007
Moja też :lol:

bEEf  Dołączył: 28 Gru 2006
bossini, no widzisz. A niektórzy tego nie kumają i nas o obłudę posądzają ;-)

milo  Dołączył: 01 Sie 2006
Cytat
bossini, no widzisz. A niektórzy tego nie kumają i nas o obłudę posądzają ;-)

Nie nie nie. chyba kontekstu nie wylapales.

Skocz do: