tantal  Dołączył: 02 Sie 2009
Do czego służą takie wątki ?
ossochozzi ?
Wszystko w zasadzie w tytule, może jeszcze: jak pisać w zamkniętych wątkach, jak być usuniętym i polemizować, etc. Bo wiecie- ja tu świeżak jestem, pora schwytać grunt pazurami :-P

l_uka  Dołączył: 20 Kwi 2006
czego nie rozumiesz? Użytkownik poprosił grzecznie o usunięcie profilu z forum. Profil został usunięty, a temat jako zakończony został zamknięty. Z czym chcesz polemizować?

b-bar01  Dołączył: 09 Lip 2010
jungli napisał/a:
Wysłany: 2010-08-04, 22:57 Poprosze o usuniecie mojego profilu z forum Pentaxa

l_uka napisał/a:
Wysłany: Wczoraj 19:57 prącie bardzo. Enjoy.

l_uka napisał/a:
Użytkownik poprosił grzecznie o usunięcie profilu z forum. Profil został usunięty, a temat jako zakończony został zamknięty.

po prawie 3 latach ??

opiszon  Dołączył: 29 Sty 2008
b-bar01 napisał/a:
po prawie 3 latach ??
admin nie rychliwy, ale sprawiedliwy

tym bardziej biorąc pod uwagę fakt, że ten sam użytkownik, ostatnio stwierdził że odchodzi z forum (po raz kolejny zresztą), administracja postanowiła się przychylić do wcześniejszego wniosku

l_uka  Dołączył: 20 Kwi 2006
b-bar01 napisał/a:
po prawie 3 latach ??

Chyba lepiej późno niż wcale. Poza tym, dostałem od Jungli wczoraj ponowną prośbę przez email, więc w zasadzie w czym problem?

tantal  Dołączył: 02 Sie 2009
Pewnie mam inną wersję forum, albo nie wyświetla się opis mojego postu.
Jungli- post Wysłany: 2010-08-04, 22:57 w opisie... mniejsza z tym co w opisie.
wątek Zamknięty przez: tref 2010-08-05, 00:20
l_uka Wysłany: Wczoraj 19:57

opiszon  Dołączył: 29 Sty 2008
tantal napisał/a:
było w opisie mojego postu
było w opisię wątku - zauważ że w widoku wątku się ta informacja nie wyświetla - dlatego właśnie kluczowych informacji nie powinno się podawać jako opis topika, tylko w jego tytule i treści posta

a reszta mam nadzieję, że została już wystarczająco wyjaśniona :?:

PiotrR  Dołączył: 03 Maj 2006
Admini, modzi itp. mogą pisać w zamkniętych wątkach (ale nie powinnie tej mocy nadużywać), zwykli użytkownicy nie. Proste jak drut.

bEEf  Dołączył: 28 Gru 2006
Sprawa została wyjaśniona, więc wątek jest zamknięty. Sprzeczne z regulaminem publiczne dyskusje o decyzjach modów - usunięte (wraz z przyległościami, zostawianie fragmentów dyskusji pełnej odnośników do usuniętych postów nie miało by sensu). Jak zwykle w takich wypadkach, w razie pytań i wątpliwości w sprawie działań moderacyjnych zapraszam na PW.

Temat kontaktu z firmą Apollo przeniesiony do nowego wątku:
http://pentax.org.pl/viewtopic.php?t=44141

Dziękuję za uwagę :)

Skocz do: