okrutnie się mydliszJasiek Matacz napisał/a:czy sie myle
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Jasiek Matacz napisał/a:No i z FA 31 i 49,ale tak to juz wiekszosc...czy sie myle?
opiszon napisał/a:FA Limitedy były od początku robione jako srebrne, potem dopiero wyszły czarne wersje
"Aparat w gruncie rzeczy jest tak samo twórczy jak kawałek gliny...
Jasiek Matacz napisał/a:Adamss68 napisał/a:Właśnie wczoraj przyjechały do mnie dwa Limitedy....czarne ,mogłem zaczekać.
Aż dwa naraz kupiłeś? To pogratulować Ja miałem na odwrót-zamawiałem czarny dostałem srebrny... Ale to nawet lepiej bo jak widzę teraz wszystkie limitedy będą miały srebrne wersje
K-50 / K-70
Stare stałki,kilka zomów,fiszka,lampa.
Moja galeria na 500px :
http://500px.com/oxygenum
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
Sony A7 - w końcu święty grall
Polska, cóż, to nie Śląsk, ale też tam ładnie, A. Sapkowski, "Boży wojownicy"
GX8, GM1, P7-14, P12-32, P35-100, P100-300, K50/1.1
Benek napisał/a:P.S. Patrząc na to jaką c e c h u j e się komą FA 43, wiem skąd się bierze ten magiczny bokeh rzeczonego szkła...
"Aparat w gruncie rzeczy jest tak samo twórczy jak kawałek gliny...
denvi napisał/a:31-ke na "opacznych" nam mordują!!!
"... i owoc żywota twojego je ZUS..."
"Przychodzi baba do pasmanterii..."
Awatar przedstawia buraka pastewnego.