Do tej pory zgodność z tematem nie miała znaczenia.wyrzykus napisał/a:Oddając swój głos pamiętajcie, żeby kryterium było też to, czy Waszym zdaniem fotografia jest zgodna z tym tematem, to Wy decydujecie głosując.
Oczywiście. Nie zamierzam nikomu wmawiać że to zadanie jest jego.wyrzykus napisał/a:Zbyszek, to Twoje zdanie,
Przyjmijmy czysto teoretycznie tak dla zobrazowania dość wyolbrzymiony przypadek. Załóżmy że ktoś zorganizował konkurs fotograficzny którego tematem jest "Kot" (zwierzę domowe jakby ktoś miał wątpliwościwyrzykus napisał/a:głosujemy na najlepsze fotografie w zadanych tematach, ich interpretacja to zupełnie inna sprawa, jest, a może bardziej może być ona także przedmiotem oceny głosujących.
wyrzykus napisał/a:Już teraz przypominam o temacie kolejnej edycji, czerwiec to fotografowanie krajobrazu "Długi czas naświetlania". ...
Od Zenita ABTOMATA do K20D
Od Heliosa 44K i Zenitara do SMC, fan Tamrona
od widła do powidła;-)
wyrzykus napisał/a:Nie jestem cenzorem ani edytorem, nie będę prac usuwał czy nie dopuszczał,
Dla zabawy możemy grać w karty. Są zasady np.: że as bije wszystkie inne figury, król bije wszystkie figury poza asem, dama bije wszystkie figury za wyjątkiem asem i królem itp. itd. A teraz wystarczy żeby jeden z graczy umyślił sobie że dama bije asa no i po zabawie.jedrus68 napisał/a:Bo wszystko musi być zgodnie z woda-woda, kot - kot, krowa - krowa?![]()
PentaGrupa na FB | Zapraszam również na moją stronę poświęconą fotografii nieruchomości - bshots.pl
Tak, to prawda. Co bym nie napisał i tak nie dociera nawet w części. Równie dobrze mógłbym faktycznie napisać: "bla bla bla bla".x4rd napisał/a:Zbyszek - po co na siłę dorabiasz ideologię do swojej teorii? Czytam ten post z krową i kotem i mogę go zastąpić kilkoma linijkami "bla bla bla bla". Nikomu takie coś nie jest potrzebne, a zabawa to zabawa.
Niby tak, ale przynajmniej jedno z nich jest mocno naciąganych tematycznie. Oczywiście nie myślcie że jestem taki zasadniczy i w tym przypadku bym się nie upierał. Mi bardziej niż o zdjęcia chodziło o Twoją wypowiedź:x4rd napisał/a:Woda na każdym zdjęciu jest więc nijak nie rozumiem o co Ci chodzi.
To zdanie nie ma zupełnie sensu. W dodatku to dowodzi że faktycznie albo nie masz ochoty zrozumieć o co mi chodzi albo nie jesteś wstanie.wyrzykus napisał/a:Oddając swój głos pamiętajcie, żeby kryterium było też to, czy Waszym zdaniem fotografia jest zgodna z tym tematem, to Wy decydujecie głosując.
wyrzykus napisał/a:
Oddając swój głos pamiętajcie, żeby kryterium było też to, czy Waszym zdaniem fotografia jest zgodna z tym tematem, to Wy decydujecie głosując.
PentaGrupa na FB | Zapraszam również na moją stronę poświęconą fotografii nieruchomości - bshots.pl
K 5IIs, LX,MX,MEs,ME F,superA,MZ5n,Z1p,ZX-M,KM,SFXn,SF7,P50,SP II+słoiki 16-500mm,flaszki
dusza Pentaksa, a sprzęt Canona
P30n, 5D Mk I, objektorów kilka i same pełne klatki RF
Rób jak uważasz, skoro nie uważałeś jak robisz ! ))
Pozdrawiam
Artur
---------------------------------
Większość technicznych pojęć jest mi obca, ale nie przeszkadza w pstrykaniu ;)