Ataman  Dołączył: 31 Maj 2006
Fotka kubka
Kochani Moi!
Mam wielką prośbę: Mógłby ktoś z Was sfocić kubek "klubowy" i podesłać mi? Chodzi mi o (chyba) pierwszą wersję , jasny (beżowy chyba) z napisem PENTAX.
Problem polega na tym, że po powrocie z urlopu okazało się, że zniknął gdzieś mój kubek. Nikt na razie się nie przyznaje.... Chcę więc wywiesić w firmie ogłoszenie z fotką kubka.. szukałem wzoru - fotki kubka na forum, ale nie znalazłem, dzwoniłem do Jimmiego, ale on nad Balatonem..
Poratujcie, może kubek się znajdzie

Gdyby ktoś chciał mi pomóc to podaję adres: ataman.bw@gazeta.pl

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
To chyba druga wersja co nie wytrzymywała zmywarki?

Pierwsza wersja była taka http://pentax.org.pl/viewtopic.php?p=53906#53906

Trzecia, ostatnia wersja taka http://pentax.org.pl/viewtopic.php?p=517755#517755

do zmywarki nie wkładałem, miałem go w pracy,myłem ręcznie - nic się nie działo złego. znalazłem na forum wzory kubków - czarny i bały i to nie jest ta wersja. Mo miał napis Pentax i jakieś liniowe półokrągłe chyba wzory.. dokładnie już nie pamiętam, wpatrywałem się w niego na początku, ładnych parę lat temu... potem...się opatrzył.. ;-)

edit: nie to nie ten

drugi link to też nie ten.. :-(

Jarek Dabrowski  Dołączył: 20 Kwi 2006
Te, co się spierały w zmywarce były przed czarnymi.
Niestety nie mam go pod ręką.

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Ten zmywalny też mi się gdzieś zapodział.

Znalazłem. Za jakąś godzinę wstawię zdjęcie, jeśli nikt tego wcześniej nie zrobi.

będę wdzięczny...albo na meila podanego wyżej w większej rozdzielczości coby lepiej wydrukować

To ten?

Jak tak, to podeślę na maila. Zdjęcia z komórki, ale coś tam widac.

tak, to chyba jest tak jak miałem, ino mój chyba rzeczywiście był bardziej sprany,bo na pewno jaśniejszy

Poszedł mail.

Skocz do: