Będzie.grzeniu napisał/a:Albo kupię body K100D, bo mam obiektyw KAF2 28-70 (będzie wszystko działać jak należy?)
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Tekst podpisu:
chomik napisał/a:grzeniu, podobnie jak lipalipski, przychylam się do poczekania i dozbierania 300zł (nawet jeśli ma to potrwać 2-3 miesiące) Nowa puszka to nowa puszka.
Tekst podpisu:
Ż jest P... p.
Ż jest P... p.
Tekst podpisu:
W ustawieniu ostrości. Jest szybszy i basta.Kfan napisał/a:1-sza głupota to stwierdzenie K100 jest szybszy - w CZYM?
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
argawen napisał/a:W ustawieniu ostrości. Jest szybszy i basta.Kfan napisał/a:1-sza głupota to stwierdzenie K100 jest szybszy - w CZYM?
Poza tym DS jest dla mnie lepszy.
Zauważalnie. Miałem obydwa, więc mam porównanie.Kfan napisał/a:Tego nie pominąłem, ale o ile?
To nie chodzi o strzelanie seriami.Kfan napisał/a:A ile straci K100 przy kolejnych ujęciach? Kilka sekund a nie ułamek.
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
Kfan napisał/a:A ile straci K100 przy kolejnych ujęciach? Kilka sekund a nie ułamek.
Dla jednej klatki może k100d będzie szybszy, w serii na pewno nie.
Rozumiem sport itp. Ale do ślubu potrzebna była szybkość AF ? Tam to raczej pewność trafiania.Yalin napisał/a:Ostatnio robiłem ślub dwoma korpusami - w kościele bez lampy K100D (stabilizacja), a reszta Canon.
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki