M.W  Dołączył: 20 Sie 2008
Może przełom jaki będzie :-)

deepee  Dołączył: 28 Cze 2011
Bonusy dla reportażu o stewardessach można zrozumieć: (prawdopodobnie) nikt czegoś podobnego jeszcze nie zrobił, autorka jest amatorką, a mimo to zestaw zgrabnie złożony i da się nawet powiedzieć, że w większości poszczególnych zdjęć jest jakiś wic.
Ale jeśli chodzi o walor poznawczy, to zastanawiam się, czy z tych 6 zdjęć dowiedziałem się czegoś nowego o tym wycinku rzeczywistości, i wychodzi mi na to, że aż tak dużo tego nie ma ;-) .

alekw  Dołączył: 27 Wrz 2007

tatsuo_ki  Dołączył: 01 Mar 2009
deepee napisał/a:
Ale jeśli chodzi o walor poznawczy, to zastanawiam się, czy z tych 6 zdjęć dowiedziałem się czegoś nowego o tym wycinku rzeczywistości, i wychodzi mi na to, że aż tak dużo tego nie ma

i może też o to chodzi? żeby zająć się tym, co mamy dookoła siebie, prostą rzeczywistością, a nie silić się na wielkie dzieła, które mają przynieść niesamowite objawienia filozoficzne?

[ Dodano: 2013-09-27, 16:44 ]
alekw napisał/a:
http://mateuszpalka.blogs...fotografii.html

Mateusz Palka sprawia wrażenie całkiem inteligentnego człowieka, a uderza w tony, jakby fotografia umierała bezpowrotnie na naszych oczach.

deepee  Dołączył: 28 Cze 2011
tatsuo_ki napisał/a:

i może też o to chodzi? żeby zająć się tym, co mamy dookoła siebie, prostą rzeczywistością, a nie silić się na wielkie dzieła, które mają przynieść niesamowite objawienia filozoficzne?

Sam jestem fanem właśnie takich prostych i "małych" tematów.
Bardziej chodziło mi o to, że najprawdopodobniej można było ten reportaż rozszerzyć. Nauka teorii to jedno, ale np. jakieś szkolenia praktyczne też pewnie się tam pojawiają.
Z drugiej strony to dobrze, że temat się od razu nie wyczerpał ;-)

Skocz do: