pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:Naprawdę wierzysz, że Ci wszyscy ludzie o tym wszystkim myślą i to ich zajmuje?
dzerry napisał/a:Chodzi mi o to, że taka interpretacja, którą zresztą sam autor narzuca w wwyiadzie i cytatem na okładce książki, jest zbyt romantyczna i wyidealizowana, bym mógł w nią uwierzyć.
nie ma mnie w internecie
wojtekk napisał/a:Świetne, klapki mi spadły. Sothowe, jasne, ale co tam, skoro świetne.
Jak nie lubicie zastanych fot z mętnymi wyrazami twarzy to moje nowe paskustwo Was odrzuci. ehehehe. Ale to za czas jakiś dopiero.
dzerry napisał/a:alekw, te porównania do Shore'a są troche uproszczone. Jeśli już, to jest Shore z American Surfaces, tyle, że z narzędziami z Uncommon Places.
dzerry napisał/a:Uprzedzając zarzuty, fotograf ma święte prawo do takiej manipulacji i to jest po prostu narzędzie jak każde inne. Mam po prostu osobisty problem z takim podejściem, bo dla mnie to jest przeciwny wektor, jednak ten sam kierunek co teledysk "Black Hole Sun" Soundgarden.
Sony i 2x Pentax
http://36klatek.pl
iczek napisał/a:Co Was bardziej przekonuje w warstwie merytoryki?:)
nie ma mnie w internecie
alekw napisał/a:Ubijasz każdą dyskusję. Po co dyskutować skoro mnie się podoba.
wojtekk napisał/a:alekw napisał/a:Ubijasz każdą dyskusję. Po co dyskutować skoro mnie się podoba.
Ostatnio się coraz więcej zastanawiam, po co w ogóle dyskutować, dlatego mało dyskutuję. Bogdan Konopka powiedział (nie mogę namierzyć tego wywiadu, ech) coś jak to: 'z wiekiem coraz mniej chce się o tych fotografiach gadać, a coraz więcej ich robić'.
Masz rację. :)
Sony i 2x Pentax
http://36klatek.pl
tatsuo_ki napisał/a:iczek napisał/a:Co Was bardziej przekonuje w warstwie merytoryki?:)
Schutmaat mówi o czymś bardziej uniwersalnym, międzyludzkim w znaczeniu socjologicznym. Effendi mówi o czymś osobistym, międzyludzkim w znaczeniu psychologicznym.
iczek napisał/a:![]()
nie ma mnie w internecie