Benek napisał/a:Potomstwo suszy mi głowę, żeby konsolę do gier kupić.
K5-II, kit 18-135, Tamron 28-75/2.8, Metz 48 AF-1, Slik PRO330dx, Dell 2209WA, statywy, lampki, parasolki... W domu jest też: DA 55-300. Moje zdjęcia (kliknij w "www").
stopka
Mają wliczony w cenę zakupu wysoki podatek od nowości. I póki co jest do nich śladowa ilość gier. Miałem rok temu podobny problem z tym, że chodziło o konsole przenośne. Bardzo chciałem kupić PS VITA ale po przemyśleniu kupiłem dwie konsole PSP z kompletem 40-stu nowych gier. Cenowo wyszło to samo ( licząc Vitę x 2, 2 x pamięć RAM, 2 x karta pamięci + cena wszystkich/kilku gier dla dzieci, które wydali ). A dzieciaki nawet nie ogarniają tego co teraz mają.Aspius napisał/a:(PS4 i Xbox one)
K-5 | DA 12-24 | DA 14 | DA 18-135 | DA 55-300 | FA 35 | FA 50 | poradzieckie stałki | kompletny brak talentu
K-5, S9600
Nie trzeba dodatkowo płacić, ale gry na konsolę są dużo droższe niż ich odpowiedniki na PC-ta ( piszę o PS3 bo Xboxa nie mam ). Wcześniej widziałem uzasadnienie zakupu PS3 jako najtańszego odtwarzacza Błękitnych-Ryjów. Obecnie takiego uzasadnienia nie widzę ( zwłaszcza w cenie konsoli ) dlatego zainwestowałem w mocnego blaszaka ( HTPC ) z porządną grafiką, którą co rok będę wymieniał.laaval napisał/a:za sposobność gry w sieci każe sobie dodatkowo płacić. A jak to jest ze strony Sony?
K-5 | DA 12-24 | DA 14 | DA 18-135 | DA 55-300 | FA 35 | FA 50 | poradzieckie stałki | kompletny brak talentu
Pentax K-30 | DA 21/3.2 Ltd. | DA 40/2.8 Ltd. | DA 70/2.4 Ltd. | DA L 55-300 | Metz 50 AF-1
Moje cwaniaki już kilka razy chciały plazmę ¨przestawić¨ w szale rozgrywki z move. Chyba wolę jak się wyżywają na rowerze, basenie czy nartach...Pyrek napisał/a:nie siedzi w miejscu tylko się rusza
Polska, cóż, to nie Śląsk, ale też tam ładnie, A. Sapkowski, "Boży wojownicy"
GX8, GM1, P7-14, P12-32, P35-100, P100-300, K50/1.1
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
a w PS3?opiszon napisał/a:takich problemów nie ma w PS4
Nie wiem jak to rozwiązali w PS4 ale w PS3 do luftu jest tą ichnią przeglądarką. Trafienie padem w określoną linijkę tekstu (np. w zakładkę ) to wyższa szkoła jazdy. Poczty otworzyć się nie da ( przynajmniej na wp.pl ). Poza tym nędznie to wszystko wygląda na panoramicznym telewizorze ( mam TV plazma full HD 50' i chodzi mi o optymalizacje stron internetowych a nie o jakość grafiki ). Artykuł na 50-cio calowym ekranie jest za duży ( nie można ogarnąć całego tekstu ) a dwie strony na raz są za małe ( przydałaby się lupa ). Na siłę wszystko się da, ale generalnie nie polecam. Na tablecie jest dużo wygodniej. I taniej ( biorąc pod uwagę: TV 360W + PS3 120W ) .Benek napisał/a:Czy plejstejszyn albo iksboks pozwalają na przeglądanie stron internetowych na telewizorze?
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Tak. Jest też apka Netfix.Benek napisał/a:Się spytam w kwestii internetu - a na PS3 można odpalić ju-tubę?
Lepiej wyjść na spacer, niż wyjść na debila.
Jeden aparat 2017