ADestroyer, venge, pipeman gratuluję podium Pozostałym uczestnikom dziękuję za świetne prace i wysoką frekwencję, która udzieliła się także głosującym.
Zachęcam autorów zdjęć do napisania kilku zdań na temat swoich fotografii.
Równocześnie przypominam o zbliżającej się edycji nr 12: Autoportret (nie tylko słitfocia).
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
Fotka powstała w Rabce, przy pierwszym krzaczku, jaki się tam napatoczył przy porannym spacerku. Ideą miało być zmuszenie 70-200/2.8 do czegoś innego, niż ostre fotki. Takie próby focenia pod światło z cienia. Wyszło, to co widać.
Długa ogniskowa pozwoliła zwierzaka nie spłoszyć przy sesji zdjęciowej.
Gratulacje dla ślimaka nr.1
Dla kropli podziw za głębię minimalizmu.
Cieszy taka ilość ciekawych ujęć tego, co inni omijają.
Witam,
moje dmuchawcowe zdjęcie powstało w zaciszu domowym. Wykonane zostało obiektywem 50,1/7 przy użyciu pierścienia pośredniego, za który tutaj publicznie dziękuje Zdano::) Dmuchawce to moja bajka i w ich foceniu chyba czuję się najlepiej. Gratuluje pozostałym zwycięzcom i dziękuje pozostałym biorącym udział w zabawie za nominację. PS, 2 zdjęcia, na które głosowałam znalazły się w ścisłym finale:)
Sezon 2013 zdecydowanie należał u mnie do Rogatych, więc nawet nie pamiętam gdzie i kiedy popełnione zostało zdjęcie (aczkolwiek, zapewne gdzieś na pobliskim krzaczorze). O wybraniu tego konkretnie ujęcia zadecydował fajny układ modela. Za całokształt odpowiada rozklejony Orestor 50/1.8 i grzebanie w sofcie. Dziękuję pięknie za oddane głosy, ale przede wszystkimi dziękuje uczestnikom za wszystkie zgłoszone prace.