Z tym (znaczy wyborem koloru igieł) miałem problem. Napisałem, że postawiłem na "oszukane" kolory... Ciąg dalszy właściwie był już tego następstwem...mr.ra66it napisał/a:mój raw [...] Poświata od okien dawała lekko pomarańczowy odcień widoczny na gałęziach i szyszkach. Zieleni tam nie było widać.
Chyba sam dobrze wiesz, że pytasz... retorycznie, prawda? Wielokrotnie pisałem i się przyznawałem, jak "często" focę i że opis pod nickiem jest zgodny z rzeczywistością - chyba i Ty musiałeś(?) na to trafić. Nie oznacza to jednak, że jestem całkiem nieświadomy pewnych rzeczy z foto związanych... Na przykład tego, co pisałem o wydruku i co Ty niejako (trochę rozwijając) potwierdziłeś.CytatI teraz pytanie do Ciebie: czy jesteś w stanie zagwarantować, że potencjalny klient otrzymałby od Ciebie plik pod wydruk wyglądający tak, jak miniaturka?
kaSetka z zabawkami
Pentax K10D | Sigma 17-70 F2.8-4.5 macro, Weltblick 300 F5.6, Phoenix 650-1300 (2600 z TC x2)
Lumix GX80 | Lumix G 12–32 f/3.5–5.6, Lumix G 45-150 f/4.0-5.6, Olympus M.Zuiko 45mm f/1.8
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
K-751, dodatki i dyletanckie pstryki
I całe szczęście, że to nie konkurs o złote kalesony, bo inaczej bym się pewnie nie odzywał, zdając sobie sprawę z własnej (nie)wiedzy Jeśli wcześniej nie zauważyłeś, to po postach w tym temacie już wiesz, że i reszta cytatu u mnie tak samo wygląda.Marooned napisał/a:To nie konkurs o złote kalesony, a i ja znawcą nie jestem, więc jak komentuję, to przelewam w posta moje wizualne odczucia. I tyle.
kaSetka z zabawkami
K-751, dodatki i dyletanckie pstryki
pozdrawiam
k-S2 GR Fuj