...
...
K10D, PSE 11
Yashica Mat124, Canon 100d
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
Cytat
A to ma być pisane jako dziecko?
Myślałam, że DLA dziecka.
czyli de facto polonist(k)a chce zrobić z dzieciaków Słowackich i Mickiewiczy mimo że oni nie bardzo tego pragną...darmuszka napisał/a:Z relacji żony wiem, że mały odpuścił szybko...
dusza Pentaksa, a sprzęt Canona
P30n, 5D Mk I, objektorów kilka i same pełne klatki RF
...
ja do podstawówki uczęszczałem jakiś czas temu (ale mam wrażenie, że dużo później niż ty), ale zadania domowe odrabiało się samemu, ewentualnie rodzice pomogli nakierować, albo przyciskali żeby przepisać "na czysto"darmuszka napisał/a:Nie wiem czy masz dzieci w zakresie 11-15 i doświadczasz meandry współczesnej edukacji. Ja będąc dzieciakiem po szkole podstawowej praktycznie albo grałem w piłe albo bawiłem się w wojnę.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
K10D, PSE 11
...
Lynne: Co ci zamówić?
Ja: Stek...
Lynne: Nie powinieneś jeść mięsa. Kobiety lubią mężczyzn niezależnych, o silnej woli...
Ja: Lynne, ja robię zdjęcia Pentaksem i obrabiam je pod Linuksem...
Lynne: Dobra, to jaki ma być ten stek? Krwisty?
Yashica Mat124, Canon 100d
...
darmuszka napisał/a:Apas,
Serdeczne dzieki. Własnie takich mądrych słów potrzbowałem.
Niestety będąc typowym technokratą/inżynierem/z zarośniętymi jajami marynarzem zagubiony sie czułem...
Wszystkim z rumem za dobre słowa..
Lynne: Co ci zamówić?
Ja: Stek...
Lynne: Nie powinieneś jeść mięsa. Kobiety lubią mężczyzn niezależnych, o silnej woli...
Ja: Lynne, ja robię zdjęcia Pentaksem i obrabiam je pod Linuksem...
Lynne: Dobra, to jaki ma być ten stek? Krwisty?