stopka
Ja bym tego nie napisał. Lepiej żeby dzieciak napisał po swojemu i dostał 3=, aniżeli przepisał od taty i dostał 6. Szkoła służy temu, żeby się dziecko czegoś nauczyło, a nie żeby dostawało dobre oceny.darmuszka napisał/a:Mam moralne wątpliwości czy można tak "pomagać" dziecku, mam nadzieję, że żonka wdroży chłopa w detale aby choć częściowo nazwać to jego pracą....
Polska, cóż, to nie Śląsk, ale też tam ładnie, A. Sapkowski, "Boży wojownicy"
GX8, GM1, P7-14, P12-32, P35-100, P100-300, K50/1.1
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Lynne: Co ci zamówić?
Ja: Stek...
Lynne: Nie powinieneś jeść mięsa. Kobiety lubią mężczyzn niezależnych, o silnej woli...
Ja: Lynne, ja robię zdjęcia Pentaksem i obrabiam je pod Linuksem...
Lynne: Dobra, to jaki ma być ten stek? Krwisty?
gonia65 napisał/a:Sama wiele razy pisałam uwagi do rodziców, by nie odrabiali zadań za dzieci, a razem z nimi. Często też stawiałam ocenę rodzicom za wykonane zadanie, by wiedzieli że raczej oszukać się nie dam, nie chcąc jednocześnie wstawiać dziecku złej oceny.
Lynne: Nie powinieneś jeść mięsa. Kobiety lubią mężczyzn niezależnych, o silnej woli...
...
Apas napisał/a:Poezja przyjdzie sama do tych, których sobie wybierze.
...
darmuszka napisał/a:Poezja przyjdzie sama do tych, których sobie wybierze.
darmuszka napisał/a:Na szczęście nauczycielka to mądra kobitka, wie, że nie jest to proste zadanie i pewien (?) poziom pomocy jest akceptowalny.