siwyyy77  Dołączył: 24 Lip 2007
GX-10 instrukcja PL...
Szybkie pytanko...
Aparat dotarł :lol: ku#$* ręce całe spocone ;-) Tylko pytałem w sklepie internetowym czy od polskiego dystrybutora, mówił tak.
A dostałem instrukcje PL ale tylko na płytce, fakt nadruk piekny instrukcja użytkowanika logo samsung... ale czy nie powinna być książeczkowa???

Lubię mieć ksiązeczkową instrukcje, inaczej się to czyta niż na monitorze.

Więc jak użytkownicy samsungów, macie książeczki PL czy nie :?:

vertiico  Dołączył: 08 Maj 2007
niestety ja tez tak dostalem. Powinno byc po polsku, ale widac gdzie nas maja ;-)

Ja sądze, że sprowadzają z Niemiec... bo książeczka jest tylko i wyłącznie niemiecka :!:

1982  Dołączyła: 07 Sie 2007
Ani ja. Dobrze ze dali, chociaż książkę po angielsku.

1982 napisał/a:
Dobrze ze dali, chociaż książkę po angielsku

ciesz sie ja mam po niemiecku i ni wzab nie rozumialem :mrgreen:
muialem sobie drukowac

argawen  Dołączył: 19 Kwi 2006
vertiico napisał/a:
muialem sobie drukowac
Znaczy wydrukowaną rozumiesz :mrgreen:

Wielkiego problemu nie ma, druknę sobie w pracy kilkanaście najważniejszych stron i po problemie...
Tylko nie po to się dwukrotnie pytam czy od polskiego dytrybutora, uzyskuje odpowiedź twierdzącą a tu dupa :evil:
vertiico napisał/a:
ciesz sie ja mam po niemiecku i ni wzab nie rozumialem

Ja rozumie rysunki w innych językach :-D najlepiej jak są nieopisane :evilsmile:

argawen  Dołączył: 19 Kwi 2006
siwyyy77 napisał/a:
Tylko nie po to się dwukrotnie pytam czy od polskiego dytrybutora, uzyskuje odpowiedź twierdzącą a tu dupa :evil:
bo źle zadałeś pytanie. Trzeba było się spytać, czy instrukcja papierowa jest po polsku. Po prostu polski dystrybutor obniżył sobie koszty.

argawen napisał/a:
Znaczy wydrukowaną rozumiesz

heh ;) tak rozumiem :]

MarcinG  Dołączył: 03 Lip 2007
Pocieszę Was, Ja też mam polskojęzyczną instrukcję obsługi na płycie. Od czasu do czasu drukuję sobie po kilkanaście stron. Papierową dostałem niestety po niemiecku. Żeby chociaż po angielsku była. Ale aparat ma kartę gwarancyjną K-Consult, więc to oni nas chcą zniemczyć. Ale się nie damy.

Pentagram  Dołączył: 21 Wrz 2006
teraz powinniśmy piać peany nad Apollo, jakiż to wspaniały dystrybutor/przedstawiciel, przygotował nam polską wersję instrukcji drukowaną, ql :->

gezeb  Dołączył: 26 Maj 2007
Pentagram napisał/a:
teraz powinniśmy piać peany nad Apollo, jakiż to wspaniały dystrybutor/przedstawiciel, przygotował nam polską wersję instrukcji drukowaną, ql :->

i zmniejszył areał lasu :mrgreen:

MarcinG napisał/a:
Ale aparat ma kartę gwarancyjną K-Consult, więc to oni nas chcą zniemczyć. Ale się nie damy.

Mam identycznie...
Już miałem dzwonić do sklepu, z aferą a to jak widać nie ich wina.
No ja już druknąłem sobie do formatu A4 (powiększenie ok. 150%) przez co mam czytelniejszą (ale bez pixeli, i szumu)... o oczy trzeba dbać :mrgreen:

Pentagram  Dołączył: 21 Wrz 2006
siwyyy77 napisał/a:
No ja już druknąłem sobie do formatu A4 (powiększenie ok. 150%) przez co mam czytelniejszą (ale bez pixeli, i szumu)... o oczy trzeba dbać :mrgreen:

i to dopiero jest zmniejszanie areału lasu ;-)

Pentagram napisał/a:
siwyyy77 napisał/a:

i to dopiero jest zmniejszanie areału lasu ;-)

No dobra to będe mniej fotek drukował :-P

kierdel  Dołączył: 20 Lip 2007
Gratuluje puszki, u mnie tez instrukcja tylko po niem. a polska na plycie.

siwyyy77 napisał/a:
Aparat dotarł [...] ręce całe spocone ;-)

Uwazaj przy zakladaniu obiektywu. Kit nie jest uszczelniany :mrgreen: :-B

SpliFF  Dołączył: 14 Lip 2007
siema macie szczescie bo ja dostałem niemiecką książeczke i pusta płytke:):):) ale sie niezałamałem kolega z tego forum mi pomógł......... awakqwq wisze ci :-B :-B :-B

SpliFF napisał/a:
siema macie szczescie bo ja dostałem niemiecką książeczke i pusta płytke:):):) ale sie niezałamałem kolega z tego forum mi pomógł......... awakqwq wisze ci :-B :-B :-B

Instrukcja jest też na stronie samsunga, skąd zassałem... płytki nawet nie sprawdzałem.

SpliFF  Dołączył: 14 Lip 2007
Cytat
Instrukcja jest też na stronie samsunga, skąd zassałem... płytki nawet nie sprawdzałem.

tak zrobiłem

kubus  Dołączył: 09 Kwi 2007
W pracy wydrukowałem instrukcję z płytki. Aby oszczędzić lasy to po dwie strony na kartce :-D (handlowców szlak trafial bo przez dłuższy czas mieli zajętą drukarkę) :mrgreen: :mrgreen:

Skocz do: