dusza Pentaksa, a sprzęt Canona
P30n, 5D Mk I, objektorów kilka i same pełne klatki RF
arQ napisał/a:system ma świetne szkła - niestety ich cena zabija w Polsce chęć posiadania bagnetu X
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
dusza Pentaksa, a sprzęt Canona
P30n, 5D Mk I, objektorów kilka i same pełne klatki RF
Pewnie L, to jakieś softowe 100 ISO, a w auto migawka jest krótsza niż 1/4000. Jak np. w Contaksie G2, gdzie na manualu było 1/4000 a w auto 1/6000.Michu napisał/a:ISO 200, 1/4000...
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
PentaGrupa na FB | Zapraszam również na moją stronę poświęconą fotografii nieruchomości - bshots.pl
x4rd napisał/a:Serafion przepraszam, ale z której strony K-5?
To trochę śmieszne, ale widać, że Fuji stara się upodobnić swoje produkty do lustrzanek. Czyżby te sławne bezlusterkowce nie cieszyły się taką popularnością jak się mówi?
Bardziej jest podobny do Fujinonów, albo do ME gdyby mu spiłować grip.x4rd napisał/a:przepraszam, ale z której strony K-5?
To nic nowego, Oly, Panas, Sam i Sony w upodobnianiu bezlustrowców do lustrzanek byli szybsi.x4rd napisał/a:To trochę śmieszne, ale widać, że Fuji stara się upodobnić swoje produkty do lustrzanek.
X-T1
x4rd napisał/a:Serafion przepraszam, ale z której strony K-5?
Kfan napisał/a:Nie wiem czemu się ludzie dziwią bezlusterkowcom w lustrzankowym stylu.
Pozdrawiam
NX100/12-24mm/30mm/20-50mm/50-200
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
PentaGrupa na FB | Zapraszam również na moją stronę poświęconą fotografii nieruchomości - bshots.pl
Gwiazdor napisał/a:Bo po co dwie rolki i obok pokrętło czasów? No ale musiałbym poużywać żeby móc tak kategorycznie oceniać.
akuracik napisał/a:Kfan napisał/a:Nie wiem czemu się ludzie dziwią bezlusterkowcom w lustrzankowym stylu.
Tak jak dziwią się ludzie, po kiego licha wyrzucano z lustrzanek lustra, aby teraz te bezlusterkowe produkty jak najbardziej wyglądem i gabarytami upodobnić do lustrzanek?