Ataman napisał/a:rzygać mi się chce,jak czytam: "ministra". Że babie się we łbie poprzewracało i tak se wymyśliła, to chyba nie obliguje nas (myślę) normalnych do powielania tego dziwoląga słowotwórczego
Lynne: Co ci zamówić?
Ja: Stek...
Lynne: Nie powinieneś jeść mięsa. Kobiety lubią mężczyzn niezależnych, o silnej woli...
Ja: Lynne, ja robię zdjęcia Pentaksem i obrabiam je pod Linuksem...
Lynne: Dobra, to jaki ma być ten stek? Krwisty?
nie ma mnie w internecie
tatsuo_ki napisał/a:Ale to wszystko i tak nie zmienia faktu, że to nie jest fajne, kiedy piszą (gdziekolwiek, gdzie ludzie to później czytają), że na fotografa to oburzający wydatek. Bo to owszem napędza spiralę, że na fotografa to najwyżej przy weselu trzeba dać.
Pozdrawiam
Arti
K10D, K-5IIs oraz DA 18-55 i inne
Arti napisał/a:
Całkiem niedawno pamiętam, że przez media przetoczyło się oburzenie, że jakaś inna ministra wydawała jakieś pieniądze na fryzjera, jeszcze niedawniej sukienki premierowej szerzyły oburzenie, ilość alkoholu zakupionego przez kancelarię prezydenta itp itd.
Lynne: Nie powinieneś jeść mięsa. Kobiety lubią mężczyzn niezależnych, o silnej woli...
Apas napisał/a:NO tak, ale fryzura polityka nie jest elementem nizbędnym do jego pracy, "używa" jej także prywatnie. Podobnie sukienka. Alkohol? No to już kwestia, czy były rzeczywiste potrzeby...
Pozdrawiam
Arti
nie ma mnie w internecie
K5-II, kit 18-135, Tamron 28-75/2.8, Metz 48 AF-1, Slik PRO330dx, Dell 2209WA, statywy, lampki, parasolki... W domu jest też: DA 55-300. Moje zdjęcia (kliknij w "www").