White  Dołączył: 31 Paź 2008
  Zdjęcia urlopowe
Zakładam ten wątek w celu pokazywania naszych zdjęć z wakacji/urlopów/wycieczek/wypadów że niby na piwo z kolegami, a tak naprawdę jesteśmy u kochanki itd. Pokazujemy takie zdjęcia, które nie są pro ani megasuperartystyczne, ale oprócz tego, że są beznadziejne to coś jednak w nich jest, że chcemy je pokazać innym.

Czyli reasumując na początek pokażę swoje zdjęcie PWMSPWWS. Dla tych co są nieco mniej kumaci w skrótach (jak np. ja) to rozszyfruję. PWMSPWWS - Prawdziwy Wąż Morski Sfotografowany Pod Wodą W Strachu. Dlaczego to zdjęcie chcę pokazać? Ano dlatego, że jest zrobione Nikonem po pierwsze, na ślepo po drugie (brak wizjera, a słońce tak dawało, że na ekraniku nic nie widziałem) i w strachu po trzecie. :)

AChmiel  Dołączył: 14 Lis 2009
A fociłeś tym Nikonem co zanim pomyslisz to on już zdjęcie zrobi? Bo wąż fajny.

Nie, takim to nie robiłem. W sklepie jak go sobie testowałem to nie chciał zdjęć robić. Widocznie ciężko u mnie z myśleniem pewnie.

AChmiel  Dołączył: 14 Lis 2009
Szkoda - bo miałbym rozwiązany problem - bez kadrowania, bez myśleia o ekspozycji zdjęcia by były. A tak kicha muszę zostać w Pentaksie.

Enzo  Dołączył: 20 Gru 2006
White, fajny temat. Ostatnimi czasy bardziej się przykładam do wakacyjnych pstryków, żeby nie tylko były dzióbki i nogi w wodzie a i cosik jeszcze co można nieznajomym pokazać. Brno na przykład:

Apas  Dołączył: 26 Sty 2007
White, gdzie strzeliłes tego snejka?

Morze Czarne, osada na granicy Turcji i Bulgarii. Nie pamietam dokladnie która.

simon1977  Dołączył: 13 Lis 2013
To ja mam takie mało artystyczne ale bardzo je lubię.
Z fajnego wypadu na ukraińskie zakarpacie.
Nocleg na połoninie, zimno i brak opału na ognisko więc trzeba było sobie jakoś radzić.
Zrobione małpką Canona.

rychu  Dołączył: 08 Paź 2006
Enzo, a ja się zastanawiałem dlaczego tak dawno macioch się nie odzywa na forum :mrgreen:

pipeman  Dołączył: 03 Cze 2010
simon1977, wymiatasz. TG słynne się robią.

pipeman napisał/a:
simon1977, wymiatasz. TG słynne się robią.

To taki już mój patriotyzm lokalny.
Ale już koniec. Obiecuję.

tref  Dołączył: 05 Wrz 2006
simon1977, Oddaj szybkę! Ja na PPD połamałem i nie mam :evil:

tref napisał/a:
simon1977, Oddaj szybkę! Ja na PPD połamałem i nie mam :evil:

PPD to rajd terenowy? :mrgreen: ;-)
Pewnie wadę fabryczną miała :-)

Dodam moje znane, nigdzie nie publikowane zdjęcie z czwartej jubileuszowej próby popełnienia samobójstwa. Nie udanej z resztą. Chciałem w ten sposób zostać celebrytą i gwiazdą rocka światowego formatu. Oczami wyobraźni już widziałem te tytuły na onecie, wp, czy gw. "Biuro podróży doprowadziło go do śmierci na urlopie" albo "Popełnił samobójstwo na wakacjach bo obiadokolacja była za słona". Tak, było blisko.

unum  Dołączył: 03 Kwi 2012
Robiłeś badania ostatnio? Bo ta woda dziwnie wygląda, a bakterie, czy inne wirusy, mają różny czas działania :mrgreen:

Spokojna głowa, mam program antywirusowy. :evilsmile:

unum  Dołączył: 03 Kwi 2012
Ale po zdjęciu widać, że się zawiesiłeś :mrgreen:

Mylisz się. Poprawiałem tylko portki bo za bardzo furgotały.

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
To nie on się zawiesił tylko komputer ze zdziwienia.

Skocz do: