AChmiel  Dołączył: 14 Lis 2009
I tak wisi do dzisiaj.

unum  Dołączył: 03 Kwi 2012
Bo co ma wisieć - nie utonie.

Żeby nie pisać samych głupot, wrzucę zdjęcie, też niezbyt mądre, wcale nieartystyczne (nie licząc artystycznego bałaganu), ale ważne. Chodzi o wakacyjną kwaterę.
Niby na kwaterze zazwyczaj się tylko sypia, resztę czasu spędzając na zwiedzaniu, lub upijaniu się w barze, co tam kto lubi, ale jednak lepiej mieć lepiej, niż gorzej.
Nie wiem jak Wy, ale ja zawsze odkładam dokumentację na inną porę, hotel nie zając, a później latam z aparatem przed samym wyjazdem, bo trzeba to jednak uwiecznić, choćby po to, żeby udowodnić dziadkom (jak zwykle się martwią), że ich małe wnuki nie były ciągane po jakichś szałasach.
To zdjęcie robiłem o jakiejś pogańskiej godzinie,wczesnym rankiem, przy pakowaniu walizek.

Penteusz  Dołączył: 28 Mar 2012
Razu pewnego dałem się koledze wyciągnąć na całonocne wędkowanie.
W życiu nie łowiłem ryb, ale uzbrojony w aparat postanowiłem zostać asystentem wędkarza. Byliśmy nad morzem, ale gość wyciągnął ze stodoły jakąś straszną ruinę, która kiedyś była samochodem, bynajmniej nie terenowym i przeciągnął nas przez jakąś dziką dżunglę, w zupełnie od morza przeciwnym kierunku.
Wylądowaliśmy...nad jeziorem. W chaszczach, gdzie czaiły się setki krwiożerczych komarów. Tak też nie trzeba było mnie długo namawiać, bym zajął się ogniskiem, co zresztą ochoczo czyniłem, dbając jedynie, by okolic nie puścić z dymem.
Bardzo miło wspominam te nocne łowy i sięgam czasami do zdjęć tam zrobionych.
Oto jedno z nich.

White  Dołączył: 31 Paź 2008
Kiedyś zrobiłem zdjęcie z krzyżem. Na urlopie.

Enzo  Dołączył: 20 Gru 2006
White Krzyżak ;-)
W styczniu tego roku udało mi się skończyć film który zacząłem we wrześniu roku poprzedniego. Na dodatek rozpocząłem go i skończyłem w tym samym miejscu czyli w czeskim Mikulovie. Banan przy skanowaniu - bezcenny :-)

White  Dołączył: 31 Paź 2008
Chciałem sobie popływać na fali ale morze mi uciekło :evil:

Skocz do: