LX, *istD, K10D i szkła, szkła, szkła ... + Pentaxy Staruszki
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
dzięki za radę - właśnie to zrobiłem.Jarek Dabrowski napisał/a:umieśc gdzieś te fotki na fotosiku czy imageshacku...
to ta nieznośna lekkość ducha egalitaryzmu .... trochę się wstydzęJarek Dabrowski napisał/a:jesteś bardzo postępowy - trzymasz czarne wśród srebrnych?
fotonyf
zestawy K classic & digi & M42; MF: Mamiya RZ67; szkła i jakieś dodatki do tego wszystkiego i jeszcze L-758D
Racja Piotrze, ale tyś przeca u samego źródła a ja tu biedny miś żywię się tym, co skapnie i mogę tylko z zazdroscią poczytać o Twoich cudeńkach.PiotrB. napisał/a:Tylko Twoja kolekcja rozni sie tym, ze posiadasz modele z roznych grup swiata (Japonia, Ameryka i reszta swiata). Ja natomiast zbieram wg produkcji modeli rozwojowo
fotonyf
zestawy K classic & digi & M42; MF: Mamiya RZ67; szkła i jakieś dodatki do tego wszystkiego i jeszcze L-758D
fotonyf napisał/a:Moje dwa Spotmatiki, które mają być początkiem kolekcji gwintowanych Pentaxów, zupełnie się mają nijak do tego, co w tym wątku jest wymieniane
Ale cieszę się, że mam!
"Living is easy with eyes closed"
fotonyf
Dziękuję z góry.PiotrB. napisał/a:Moge Ci pomoc